Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

lukas nie dość że mi w tv ciągle nadają o ojro to jeszcze Ty mi uprzykrzasz życie ? na MOIM topicu? UWAGA wprowadzam nowy topicowy paragraf - zakaz wspominania o euro 2012 ! rozumiemy się czy mam wytłumaczyć ręcznie ? :D

Gość ja bardzo chętnie
oj ja też nie jestem szczególną fanką - ale w końcu Euro w Polsce do czegoś zobowiązuje heh:) mecz otwarcia to pewnie obejrzę - chociaż jeszcze nie wiem gdzie i z kim :)

Gość ja bardzo chętnie
oj dobra już się zamykam haha viviatko u mnie bez zmian ale że jestem kobietą czynu postanowiłam rycerza sobie sama złowić i przytachać do chaty - rano jadę pozwiedzać pomorze więc może w Malborku jakiś interesujący zakuty łeb się trafi heh :) mówiąc poważnie życie płynie wartko -i obyśmy zdrowi byli :) a w niedzielę lecę na Krawczyka heh :) i będę się darła najgłośniej oczywiście - heh:)

kierowniczka topiku wróciła :D i już grozi paluszkiem :P hahaha, witamy! :) też planuję zobaczyć mecz otwarcia, a później pewnie finał, i będzie po euro ;) haha

Gość ja bardzo chętnie
ja nie mam czasu na romanse - doba musiała by się jakoś rozszerzyć - bo jak si e spędza w pracy cały dzień i część nocy to powiedz skąd tu kogoś nawet na dochodne wytrzasnąć a wszyscy logiczni faceci są zajęci - ja nie mówie że nie mam okazji ale okazje typu - najlepsza kochanka to żony koleżanka - mnie nie interesują :) małżeństwo rzecz święta :) heh - bo ja wiesz starej daty jestem - sex na plaży albo na rysach czy gdzie kolwie kindziej nie masprawy - ale małżeńśtw nie rozbijam :) a wolnych fajnych facetów nie znam niestety :(

Gość ja bardzo chętnie
no i pozostaej mi kafe w porach dogodnych czyli nocnych ahah :)

oh to życzę udanych łowów !! mam nadzieję że przytaszczysz do chasjendy jakiś pokaźny.... :classic_cool: okaz :D a ja nigdy w Malborku nie byłam... trzeba będzie nadrobić. a z kim wyjeżdżasz ? (ah ta zapracowana ja bardzo chętnie... tylko wyjazdy i chłopaki w głowie :D)

racja! my, porządne damy (:classic_cool:), żonatych fagasów się nie tykamy :) wiesz rozbicie czyjegoś małżeństwa to jedna ważna sprawa ale jest jeszcze coś... ja nigdy nie potrafiłabym być tą drugą. patrz - cierpi żona (jeżeli się dowie), cierpi kochanka (czeka aż jej alvaro porzuci wszystko dla niej) a fagas ? korzysta w najlepsze :D niesprawiedliwe !!

Gość takie pitolenie...
ja bardzo chętnie...Logicznego faceta szukasz, ale czy ty sama jesteś logiczna? Ja niestety uważam, że logiczne kobiety są prawie jak mamuty. Pozostał tylko szczątkowy DNA u promila z nich

no dobrze, oficjalnie śpię przed komputerem :P niby tylko dwa piwa a mam ochotę przespać resztę czerwca ;) więc moje drogie, ja się zbieram spać, zostawiam was, życzę owocnej wycieczki, może znajdziesz tam swego rycerza na rumaku, albo samego rumaka ;) zależy czego szukasz :P haha viviatko mam nadzieję że częściej będziesz tu zaglądać:) bo póki co to z ja bardzo chętnie nie przyciągnelismy tłumów na ten wątek ;) dobranoc wszystkim, miłych snów i do "zobaczenia" na kafe :)

kafe miśki, ja uciekam bo jutro z rana moi wspaniali rodzice wracają z zagranicznych wojaży i trzeba będzie ich ładnie przywitać ;) żegnam się robaki i życzę wszystkiego dobrego moim internetowo-kafeteryjnym dziubkom :classic_cool:

Gość ja bardzo chętnie
śpij słońce śpij :) i patrzcie państwo jaki dowcipny - zależy czego szukasz heh:)

Gość ja bardzo chętnie
kochany /a takie pitolenie - generalnie nie szukam to była taka przenośnia poetycka - a to jest wątek dla powżnych ludzi więc wiesz - żadnych ofert matrymonialnych jakby co nikt nikomu nie składa :) chyba, że viviatka się rozwinie heh :)

Gość ja bardzo chętnie
dobranoc kochana i odzywaj się co by trochę radości wnieść do tego domu - póki go mordki nie skasują :)

Gość takie pitolenie...
taaa...Poetyka też wypływa często z logiki. Nie imputuje zachowań poszukiwawczych, ale prowokacyjka mała czy sonda nie zaszkodzi:P

Gość ja bardzo chętnie
też cię kocham - tylko, że nie mam siły dzisiaj i majtki muszę spakować więc jeśli chcesz pogadać to proszę złożyć wniosek i dwie kopie - rozpatrzę w trybie pilnym ponieważ życzliwą i wspierającą kobietą jestem i chyba wiem kim jesteś :)

Gość ja bardzo chętnie
jestem jesteś jesteśmy - cholera zaczynam odmieniać przez przypadki czy cuś ?? :P

Gość ja bardzo chętnie
dobrej nocy i do usłyszenia robaczki :)

jestem pod wplywem % i w tej chwili nie będę się wypowiadał na tematy związanez euro, jak będę w stanie to coś nappisę :P chociaż nie wiem co ;P

po co ja wczoraj właziłem na forum? kto mi podpowie? bo ja nie pamiętam :P idę dalej się leczyć..........hahaha

Gość ja bardzo chętnie
heheh Lukas to było boskie -:) Ty ??? Pijany na kafe ??? haha Wróciłam wcześniej o kilka godzin bo okazało się, że jutro późnym popołudniem też mam fajny wyjazd :) o meczu możemy pogadać heh - podnieśli mi ciśnienie- nie wiem czy przeżyje ten z rosją - bo jakoś tak wynik mi się ładnie sklada w głowie i bynajmniej nie jest to wynik dla nas korzystny :) ide się wykąpać i zrobić sobie drinka :) może sę zjawi ktoś do popgadania :) a jak nie to też dobrze - pójdę na wycieczkę po kafe :)

ofiszjal zgłasza się znudzone kierownictwo kafe topicu :classic_cool: bezpiwkowy spobotni nudny wieczór u mnie, a wy robaki co robicie ? pijaki moje forumowe :D

Gość ja bardzo chętnie
oj przepraszam przepraszam przepraszam - viviatko poszłam połazić i wsiąkłam nieprzytomnie przy jednym temacie i nie spodziewając się że ktoś zajrzy - nawet nie wróciłam sprawdzić :( Wybacz :) I miłego dnia robaczki :) aha Lukas szlajasz się po barach i na forum po pijaku piszesz ?? ok - ale miałeś mi jakieś linki do fajnych kabaretów podrzucić - ja wrzuciłam grosik w twojej intencji :)

cześć miśki :) wsiąkłem, muszę się przyznać otwarcie, już dawno tak bardzo nie interesowały mnie mecze piłkarskie :P no a dziś to już wyjątkowo :) idę po piwko no i na meczyk, najpierw jeden, później drugi :D pa robaczki :) miłego kibicowania :D

Gość ja bardzo chętnie
cześć cześć :) dzięęęki wielkie za linki wszystko obejrze oczywiście :) mnie wciągnęło coś innego, a że topik nie wymaga karmienia trzy razy dziennie to bez wyrzutów sumienia lecę dalej narazie ściskam mocno :) robaczki Jakby co to tęsknię :) P.S. Ciekawe czy wyjdziemy z grupy czy nie jak myślicie?

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry dzień dobry podpisuje liste w czwartek :) życie jest piękne :) ściskam robaczki :D

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry dzień dobry podpisuje liste w czwartek :) życie jest piękne :) ściskam robaczki :D

cześć robaczki :) sobota :D wielki mecz :D ładna pogoda :D same plusy dzisiejszego dnia :) na rowerku byłem, 30 km zrobiłem, za trzy tygodnie kolejne wesele, idę z dobrą znajomą, a jak dobrze pójdzie to na następne wesele również się ze mną wybierze, fajnie bo samemu to na weselu różnie bywa, czasami nie ma się z kim bawić bo same pary, no ale nie zapeszajmy :) coś mnie głowa boli ale to chyba przez to słońce, można było wyskoczyć na rower rano a nie w południe, ale znam na to dobre lekarstwo, w puszce albo butelce, pojemność 500 ml ;) ja bardzo chętnie, zdradzisz co Cię tak wciągnęło? coś cicho robi się w tym topiku, może chociaż w weekend odżyje :) jeszcze niecałe 3 godziny do meczu :D oby było do przodu :)