Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora2202

juz nie mam sil

Polecane posty

Gość chora2202

rok temu mialam niby zapalenie przydatkow, cewki moczowej, grzybice.. 3 tyg temu znowu grzybice.. rok temu nieregularny okres.. nieraz nie mialam okolo 2 mies. potem 6 mies bylo idealnie i teraz znowu ok 1,5 tyg brak okresu i taki bol jajnikow ze plakac mi sie chce. lekarzom juz nie wierze. gdzie mam szukac pomocy? zwykle wstawanie i siadanie sprawia mi taki bol...

Gość chora2202
bylam juz u 5 lekarzy i zaden porzadnych badan nie robi, tyllko usg i stwierdza zapalenie... jak zaproponowalam ze moze jakies glebsze badanie to uslyszalam ze mam sama sie leczyc... moze mam powazniejsza chorobe i o tym nie wiem...

dowiedz się jaki porządny w Twoim mieście przyjmuje ginekolog i idź do niego, może prywatnie? na nieregularne miesiączki pewnie dostałabyś tabletki antykoncepcyjne w celu uregulowania . A na grzybicę osobiście polecam Gynazol (na receptę), jest drogi, kosztuje ok. 40zł ale skuteczny.

Gość chora2202
zapisalam do najlepszego niby.. termin 26,06...

Gość mnbvcxzasdfghjk
nie wiem czy to cos pomoze ale ja od 2 lat chodze do lekarza z jednym i tym samym problemem, mianowicie dokladnie jak Ty, z tym, ze okres byl w miare regularnie oprocz kilku razy kiedy spoznial sie 2 tygodnie. Mam 4 strony A4 z wynikami badan, bylam na tomografii jamy brzusznej, pozniej na rezonansie miednicy, mialam robione badania na kazda bakterie i kazda chorobe, markery nowotworowe, no wszystko, i lekarze ciagle nie wiedza co mi jest :(