Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotananalalalala

co zlagodzi dyskomfort okolic intymnych?

Polecane posty

Gość zaklopotananalalalala

Hej. Otóż od jakiegoś czasu mam ciągle uczucie pieczenia czy swedzenia a moze najlepiej okresli to slowo DYSKOMFORT w okolicach intymnych, bylam u ginekologa i powiedzial ze wszystko jest ok jestem zdrowa pobrał wymaz na cytologie, ale wszystko wyglada ok, jedyne co to mam troche zmeinione ph w pochwie, mam brac femminella vagi c, jednak czy macie jakis srodek, zel do higieny? maść? czy coś co może złagodzić moje objawy? dzieki:)

Gość Letters
Skoro tylko pH jest za wysokie, to przepisany środek powinien pomóc. Ja jeszcze polecam AA Help do podmywania, możesz okolice intymne też kremem Alantan smarować. Osobiście lubię jeszcze Lacibios femina, ale to również na pH i florę w pochwie.

Gość domipolekkk
spróbuj lactovaginal dopochwowo, działa od razu w miejscu podania. Stosuje się go w celu przywrócenia lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej pochwy.

spróbuj zastosować provag żel, łagodzi podrażnienia, uczucie swędzenia i pieczenia, ja stosuje go po każdym myciu, zakwasza środowisko pochwy, chroniąc przed infekcjami, w twoim przypadku to raczej najlepszy wybór, pozdrawiam.

Gość lubańska
clotrimazolum masc i probiotyki, może być lactovaginal. jak nie przejdzie to ginekolog.