Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbowna_lisica

mój mężczyzna nie chce mieć ze mną dzieci...

Polecane posty

Gość farbowna_lisica

właśnie się dowiedziałam ,że mój mężczyzna nie chce mieć ze mną dzieci...a właściwe ,że nie wie czy chce mieć dzieci...super nie?...

Gość moze jeszce za mlody i
za krotko jestescie razem

Gość farbowna_lisica
nie,ma 31 lat i jesteśmy razem dobry ponad rok...ja jestem po przejściach,on też,,,,właśnie powiedział.że on nie wie czy che mieć dzieci....a myślałam ,że to ten jedyny...zwłaszcza,że ja jestem starsza...i tak naprawdę to pierwszy facet którego kocham..

Gość hmm, to slabo rokuje
porozmawiaj z nim szczerze, ze zegar ci juz tyka, chcialabys miec dzieci, co on na to i co konkretnie ma przeciw. jesli cie kocha, powinien cie zrozumiec, jesli nie... no to nie bardzo chyba sens z nim byc.

Gość farbowna_lisica
właśnie też tak myślę,,,,że to nie ma sensu ale to mój kolejny związek i myślałam,że to jest to....kocham go a tu jak grom z jasnego nieba dowiaduję się ,że on nie wie czy chce mieć dzieci....niby mi tera tłumaczy,że tego nie miał na myśli ,ale powiedział to przy znajomych...więc wydawało mi się że facet mówi to co myśli....a on ,że niby nie....tłumaczy mi ,że mnie kocha i tylko ze mną chce być ale jakoś nie wierzę,...