Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popatrzzzz

Kazda z moich dziewczyn z która byłem

Polecane posty

Gość popatrzzzz

oprócz mnie ruchało kilku innych w miedzy czasie

Gość popatrzzzz
ciesz sie ze w pore sie opamietałem i przestałem zlizywac cudza sperne z ich przeruchanych na wylot cip

Gość popatrzzzz
moze nie tyle na wylot co poprostu zruchanych przez stada debili i innych kolesi

Gość popatrzzzz
no ale czego sie nazarłem jak swinia to moje

Gość Kloc5555
Trudno o fajną "laskę" co by jeszcze się nie puściła.

Gość popatrzzzz
pierwsza moja byla była całkiem spoko ale sposcilem ja na chwilke z oka i juz jakis jej w cipe ładował inna druga to normalnie codziennie inny ... ze tez jej sie chciało i ze mi sie wogole chciało a trzecia...w dzien moich urodzin cipe inny wyruchał

Gość Menel-O
Teraz wszystkie mlode daja na prawo i lawe. Takie czasy nastaly.

Gość popatrzzzz
"Trudno o fajną "laskę" co by jeszcze się nie puściła." puscic puszczaja mnie ale ruchac to z kazdym napotkanym chca

Gość popatrzzzz
jak ja jakas puszcze to kazdy jej cipe wyrucha natomiast ja potrafie byc wierny i potrafie spławic laske a one wrecz odwrotnie "moja cipa stoi otworem właz ile wlezie i kazddy kto tylko chce, wstawiłam sobie drzwi obrotowe"

Gość popatrzzzz
"Teraz wszystkie mlode daja na prawo i lawe. Takie czasy nastaly." no własnie i jak oczywiscie równiez musisz taka zaliczyc i wyruchac jej cipe bo w innym wypadku nazwie cie pedałem badz jeszcze inaczej wiec masz wybór - ruchac szmaciarskie cipy z przymusu badz szykowac sie na licz z kazdej mozliwej strony bo ja szmaciarska zaspermiona przez innych cipe ominiesz to masz juz z głowy spokojne zycie

Gość erwerwer
niestety dziewic juz nie ma bo to gatunej na wymarciu trzeba by bylo szukac w 15-16latkach a tak to trzeba zyc z ta swiadomoscia ze nie ty pierwszy i nie ostatni:D

Gość popatrzzzz
"bo jak to mozliwe ze my musimy ruchac zasperniome oblesne cipy a ty sie wyłamujesz... czemu my mamy odwalac smierdzaca syfiasta robote a ty rece umywasz od tego?" "masz tak samo jak my ruchac smierdzace oblesne zaspermione cipy i udawac ze cie to bawi i cieszy taka jet twoja rola i powinnosc"

Gość popatrzzzz
ale ja mam w dupie dziewice jak tylko poczuja smak kutasa w cipie to sa juz stracone poniewaz leca dalej i wpuszczaja juz co popadnie

Gość popatrzzzz
"bo ty głupi kutasie tez musisz te cipy bolcowac bo jak sie raz je zruchło to teraz kazdy musi cipe zruchac chociaz raz tak aby ciagłosc była... cipa raz zruchana musi byc cały czas ruchana ... a ty umywasz rece od ruchania smierdzacych rozepchanych cip wiec musimy cie zlinczowac i zmusic do tego"

Gość Mifgjfkgjkffjitkg
Hahahahaha desperat. No coz, taki widac zajebisty jestes, ze kazda cie zdradza.