Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwitnióweczka

które imię dla córeczki- pomóżcie ...

Polecane posty

Gość Kwitnióweczka

bo nie mogę się zdecydować? HANIA JAGODA JAGNA NELA

Gość HANIA-JAGODA
RESZTA BRZYDKA

Gość O_o 2525
Nela :) Mam koleżankę o tym imieniu i jest super :) Dobry człowiek, poza tym pracowita, otwarta, same pozytywy :)

Moja będzie Jagoda tak było mówione nawet przed ciążą. Nala kojarzy mi sie z Rokitą, Hań jest dużo. Jagna bardzo ładnie

Gość moja córka
Nela ładnie :)

Gość Nocna koszulka
Nela - tak się mówi zdrobniale na Kornelia, ale tobie chodzi chyba poprostu by dać jej Nela ?

Gość throw away
pies mojej cioci ma na imie nela ;d jagna tak samo paskudnie kojarzy sie z dziwka. (chlopi) jagoda i hanka bleeeee

Gość Kwitnióweczka
Nel, Nela to osobne imiona w kalendarzu :) Bardzo podoba mi się Jagoda - Jagódka i Jagna -Jagusia, ale każdemu w rodzinie źle się kojarzy zwłaszcza Jagna :( mam straszny mętlik w głowie...

Gość chyba w snach
jagoda

Gość kjhbg
Mamo a czemu ja jestem jagoda a nie truskawka? Takie mało nowoczesne imie dla dziewczynki-ale ty najlepiej czujesz co im sie bedzie podobało.

Gość gtgyhtgyh
chociaz jedna kobieta, która nie chce dac córce na imię Lena...!! bravo! Nela ładne imię!

Gość piekneimie
JAGODA!

Gość Kwitnióweczka
Od początku wiedziałam ,że nie będzie to Lena ani Nikola :) Każda moja znajoma ma Lenę :)))

Ja tego nie czaję. Inne kobiety mają ci pomóc zdecydować jak będzie miała na imię Twoja córka? Ma się tobie podobać i mężowi. Reszta do piachu

Gość ---przyszła---mamusia---
z całym szacunkiem dla Ciebie Autorko, ale żadne z tych co wymieniłaś jakoś mi się nie podoba... wybór należy jednak do Ciebie:) Jagoda to się z owocem kojarzy, równie dobrze mogłaby być Wiśnia lub Jabłko:p Hania ładnie, ale za bardzo kojarzy się z kartonami, Jagna - "Chłopi", nic pozytywnego. Nela to jak Nelly Rokita, a to straszne babsko jest:( mnie najbardziej podobają się: Małgorzata i Gabriela. ale to kwestia gustu;)

Gość Nocna koszulka
Gabriela ładnie, mnie sie osobiście podoba i gdyby nie do że u nas jest taki burdel ( czyt. dom publiczny ) co się GABI nazywa to nazwałabym tak córkę.

Gość My się kiedyś zastanawiali
nad imieniem dla córeczki. Zdecydowaliśmy się na Aleksandrę, ale długo rozważaliśmy też Jagodę. Wg mnie 1.Jagoda 2.Nela 3.Hanna A Jagna mi się nie podoba Również fajnie, że nie zdecydowałaś się na Lenę, Oliwię, Julię lub Maję, bo ostatnio tylko o takich imionach słyszę.

Gość hkhvhjmk
baba JAGA Bleeeeee Ja bym dała Hania

Gość Liliowy bez
mnie też podobają się tylko HANIA-JAGODA. Hanna i Jadwiga to polskie imiona z tradycjami. Nela jest zdrobnieniem od Kornelii.

Gość Liliowy bez
Jagna rzeczywiście nie bardzo.. przez skojarzenia z "Chłopami".

Gość Malgosia Zosia
jogoda bardzo mi sie nie podoba ... bo jagoda to ty tak powiesz ale beda wolac jadwiga- bo tak brzmi to imie, a za jadwige ja dziekuje bardzo, moja niedoszla ( na szczescie ) tesciowa ma tak na imie..i straszna jedza z niej.. hania bardzo mi sie podoba z tych imion, chociaz u mnei duzo han.... mi sie zosia podoba ale tych zos jest ohoh, ale ja gosia to zosia jak ulal, ale coreczka bedzie miala imie po mojej SW. Mamie..jakby mama pokonala chorobe to by byla zosia bo ja malgosia, ale bedzie imie mojej Mamusi :)

Gość Malgosia Zosia
aha ta jagoda jadwiga nie podoba mi sie bo beda mowic Jadzia ... bo na jadwige wlasnie czesciej jadzia a nie jagoda mowia ... hanna bardzo ladne :) Hania Hanusia

Nie ma imienia Hania, jest Hanna, strasznie oklepane :o ostatnio byłam na mszy z chrztami i na 6 chrzczonych dziewczynek 5 to Hanny :o

Gość Malgosia Zosia
no wlasnie, hanna jak i jadwiga a na jadwige beda ci mowic jadzia jadzka ... dla mnie to nie byloby mile, jagna odpada, a nela to kojarzy mi sie z ta podrozniczka z "galerii" jak dla mnie zbyt nudna postac ... na hanne beda mowic hania hanka

Gość wybralabym Hannę
Hania, Hanusia, Hanuś, Haneczka. Piękne. Reszta tak średnio mi się podoba.

Gość mamaotato
Jagoda, Jagódka... bardzo ładnie. Jadwiga jest zupełnie innym imieniem! Mam znajomą , która ma 5 letnią Jagódkę- wesoła indywidualistka:)

Gość mi sie podoba
nela -dla dziewczynki (kornelia-dla dorosłej kobiety) tylko w takiej wersji nie samo Nela

Gość fffffffffff
byle nie jagna !

Gość pije kawe i siedze tu
ja chcialam dac corce Weronika ale bedzie synek;)