Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika mag

bolą mnie piersi

Polecane posty

Gość marika mag

ostatni okres miałam 29marca. ostatni seks 5marca.z zabezpieczeniem. no i od wczoraj bolą mnie cycki bardzo, sutki i w koło brodawki. niewiem czemu:( niby bolą mnie przed okresem ale to jeszcze czas!!!!!!

Gość nimma
też raz miałam ból piersi od połowy cyklu. Przyszedł okres i ból zniknął. a nigdy wcześniej tak nie miałam. ot zdarza się.

Gość A nie pomyślałaś że możesz
mieć owulację??Piersi mogą boleć przed i po.Nawet od okresu.To że nie bolało wcześniej nie znaczy że teraz nie będzie.

Gość marika mag
tak mam owulację tzn w piatek mialam duzo sluzu

Gość marika mag
tylko że tak samo miałam tylko raz- w ciąży bolały mnie sutki. dlatego boję się ale mam nadz ze to nie ciąża...

Gość A nie pomyślałaś że możesz
No to skoro masz teraz owulację to jak mogłaś zajść wcześniej w ciążę?Mnie też nigdy piersi nie bolała a od kilku cykli zaczęły.I bolą do miesiączki.Nawet w ciąży mnie nie bolały.Tylko swędziały.Niektóre rzeczy przychodzą z wiekiem hehe :)

Gość jablo
Mam to samo i do tego mrowienie jakby mi pokarm nachodził takie podobne uczucie. Miesiączkę miałam 19 marca więc dziś lub jutro powinien nadejść okres. Czekam na rozwój wydarzeń. Z córką jak zaszłam w ciążę to miałam takie same objawy jak teraz ale ja i przed miesiączką mam podobne więc jak mówię czekam. Planujemy drugie dziecko ale na wiosnę-lato 2013 ale najwyżej będzie zimorodek:)

Gość Kwitnióweczka
większość kobiet przed okresem bolą piersi...