Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rikk

przyłapany

Polecane posty

Gość rikk

witam wszystkich mam na imie aga i mam 22lata i mam pewne pytanie. czy przydazyło sie wam dziewczyny ,kobiety cos takiego. mam młodszego brata i pewnego dnia rodzice byli w pracy ja byłam na zakupach a muj brat został w domu. ja wryciłam wczesniej do domu i wchodze do łazienki zeby zamoczyc nowe ciuchy i zauwazyłam ze kosz na brudna bielizne jest otwarty i zgrzebany. ide po cichu do mojego brata otwieram drzwi i widze jak on zabawia sie moimi brudnymi majteczkami i stanikiem. zaczełam krzyczec ze jest nie normalny co on robi ,i wybiegł z domu i teraz unika mnie. przytrafiło sie wam cos takiego nie wiem co mam o tym myslec. zgury dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam aga

Gość muuua
Po trzecie prać, prać i jeszcze raz prać na bieżąco! Co się ma chłopak brudnymi bawić

Gość rikk
masz racje ale zawsze piorę jak wracam z uczelni albo zakupów albo jak mama wruci to pieze.

Gość muuua
z uczelni? i piszesz: wruci? pieze? ja już nawet nie wnikam co to za uczelnia

A może lepiej niech napiszę co to za uczelnia,żeby nikt tam się czasem nie musiał uczyć.

Gość o selerze
mama pierze ja se leże :-D

Podobasz mu się. Umówicie się w jego pokoju. To znak że prawidłowo się rozwija i ma ku temu dobre warunki :)