Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem milosny

Pomuszcie mi bo nie wiem co z soba zrobic! chyba sie potne

Polecane posty

Gość problem milosny

Witajcie, Mam 17 lat i pełno problemów miłosnych, otóż zakochałem się w moim dobrym przyjacielu i nie wiem co mam zrobić?! Kiedy jestem w jego towarzystwie jest cudownie, kiedy mogę do dotknąć również jest cudowanie ale najbardziej boli mnie to że nigdy nie będziemy razem, że nigdy nie będę mógł mu powiedzieć kocham Cię że nie będę dzielić z nim wspólnych radości i trosk. Czemu miłość musi być taka trudna czemu nie mogłem zakochać się w dziewczynie, czemu akurat zakochałem się w nim moim najlepszym przyjacielu!!!! Miłość to wspaniałe uczucie ale bardzo bolesne !!

Czyżbyś bał się opinii publicznej (rodzice, znajomi, mieszkańcy twojego miasta) ? A może Twój piękny nie jest homoseksualistą tak jak Ty? Poza tym, szkoda żyletek, nie ma się po co ciąć... jesteś młody i wolny. Jedna rada: NIE BÓJ SIĘ BYĆ SOBĄ :)

Gość ankkkaaaa
ja tez sie kiedys pociełam podciełam sobie zyly na nadgarstkach bo uwierzyłam komus komu nigdy nie powinnam wierzyc mam dwie blizny ... których juz prawie wogole przestało byc widac no cóz błedy młodosci mam wypisane na swoim ciele

Gość ankkkaaaa
gdy spotykam osobe odpowiedzialna za to wiem ze ta osoba nic nigdy do mnie nie czuła badz jezeli czuła to juz dawno przestała

Gość ---przyszła---mamusia---
może dostałbyś jakieś rady gdybyś poprosił nas o pomoc. nie znam słowa "pomuszcie"... to coś związanego z muchami???;) kup sobie słownik, kolego, bo Twój przyjaciel ucieknie od Ciebie ze strachu przed Twoimi bykami ortograficznymi. a co do miłości - nie wybiera! problem pojawi się, gdy ktoś uczucia nie odwzajemnia;)

Gość taki tam nick
Nie chcę nikogo obrażać ale większość tu piszących to zerowcy bez wyobraźni i nie mówcie "że ty nie jesteś lepszy" bo tak się składa że jestem ,czemu tu zaglądam i czytam zerowców ? A dlaczego chodzi się do zoo ?

Gość ankkkaaaa
"bo Twój przyjaciel ucieknie od Ciebie ze strachu przed Twoimi bykami ortograficznymi. a co do miłości - nie wybiera! problem pojawi się, gdy ktoś uczucia nie odwzajemnia" tak to prawda...bo kocha sie tylko polonistów ci co wala błedy ortograficzne sa skazani na samotnosc i wieczne potepienie " aaaaaaaa bład ortograficzny aaaaaa!!!!!! uciekamy" !!!! a kysz kysz " "a co do miłości - nie wybiera! " alez oczywiscie ze wybiera ... wybierA ORTOGRADFIE jak widac wiec ja jestem skazana na zycie w samotnosci ...dzieki bogu za moje błedy ortograficvzne..uratowały mnie po raz kolejny przed podcieciem sobie znowu zył

Gość problem milosny
Marzy mi się żebyśmy się wspólnie kochali. Czasami zastanawiam się czy nie spróbować go upić i wtedy się z nim przespać.

Gość no pewnie,
aj pedale, obleśny jesteś. razem przespać, czyli wsadzić mu bolca w doopsko?? LECZ SIĘ

Gość ankkkaaaa
ci co wcale nie robia błedów ortograficznych sa warci miłosci

Gość ankkkaaaa
mój maz mnie kocha z moimi błedów ortograficznymi a po mimo tego i wielu innych błedów które popelniłam nadal mnie kocha

Gość problem milosny
On też mógłby mi włożyć. Tu nie chodzi tylko o seks ale o uczucie jego bliskości i miłości. Kocham go całym sercem a niestety wiem że nigdy nie będziemy razem :(

Gość no pewnie,
pedale, chyba ci się pomyliły określenia. tak czy owak- leczyć się i to jak najszybciej.

Gość problem milosny
Nie obrażaj mnie bo kazdy zasługuje na miłosc i ja też. Poza tym nie jestem chory. Milosc nie wybiera a ja zrobiłbym dla mojego najukochańszego Mateusza. Seks jest częścią miłości. I każdy ma do tego prawo. Nie interesuj się tym jak byśmy to robili.

Gość no pewnie,
miłość o chyba tylko w twoim kutasie jest :D powiedz kumplowi, to ci przypierdoli i tak się skończy wasza znajomość. a teraz idę, bo z pedałami nie gadam.

Gość problem milosny
To mój najlepszy przyjaciel i kocham go za to jaki jest przede wszystkim. A to że się mi dodatkowo podoba i się w nim zakochałem to już inna hisotoria. I na pewno by mnie nie uderzył.

Gość problem milosny
Myślicie że dobrym pomysłem byłoby jakoś dać mu do zrozumienia że chciałbym żeby między nami było coś wiecej?

Gość R78
Jeśli chłopak jest normalny, dostaniesz po ryju :D