Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentkaus

Powiedzieć mu że mi zależy?

Polecane posty

Otóż od roku poszukiwałam chłopaka na mojej uczelni, udało się go odnaleźć. Rozmawiamy od miesiąca, dzień w dzień sms'y i rozmowy na gadu. Spotkaliśmy się trzy razy. Raz pojechał ze mną na egzamin prawa jazdy, i dwa razy byliśmy na spacerze. Dwa dni temu powiedział że chce poruszyć jeden temat, zapytał co on nas sądzę. Powiedziałam że cieszę się że go odnalazłam i że opłacało się go tyle czasu szukać. Zapytał co myślę o przyszłości (nie powiedziałam mu prawdy bo się boję że go stracę) to powiedziałam że dobrze jest jak jest. Odpowiedział że jest dobrze i niech na razie będzie między nami koleżeństwo. On wylatuje w czerwcu do stanów na trzy miesiące. Po tej rozmowie zaczęłam nad tym myśleć i jestem pewna że nie chce go stracić, bardzo mi na nim zależy. Chciałabym czegoś więcej. Od koleżanki wiem że on przed wyjazdem nie chce być z nikim bliżej, powiedział jej że nawet jakbyśmy mieli być razem to ja bym była cholernie zazdrosna, bo on nie ma zbyt dużo wolnego czasu. Chce się wybawić za młodu. i że nie widzi nas razem. Nie wiem co robić, naprawdę dobrze się czuje w jego towarzystwie :((((((

Gość asiaenkos
Wiesz co myślę, że sam sie określił że jednak nie chce żeby bylo z tego coś więcej. Wiem, że trudno do tej mysli przywyknąć, ale jakby liczył na coś więcej to by sam spróbował zrobić cos w tym kierunku

Gość bravo leśny w końcu ktoś
to prawda kobieta nie powinna podejmować inicjatywy tylko czekać

kazda na tym forum Ci to powie, że to facet ma się "starać"

moze mi przejdzie, albo on zmieni zdanie :) wazne zeby kontakt sie nie urwal, ewentualnie przed jego wyjazdem powiem cala prawde :)

nie mów mu! pomyśli, że już cię "ma" radzę grzecznie czekać

czekanie moja dobra strona nie jest ale postaram sie :) teraz tez jest dobrze bo dziennie rozmawiamy, moge z nim gadac o wszystkim :) tylko rzadko się widzimy bo zajęcia mamy w innym czasie :( i daleko od siebie mieszkamy czasu za dużo wolnego nie mamy :(

i ty tez powinnas skorzystac z wolnosci poki mozesz i wyszalec sie dziewczyno...bo jak juz bedziesz w zwiazku to wszystko sie zmieni...ja bylam bardzo mloda jak weszlam w zwiazek i czasami mi doskwieralo to zenie zdazylam sie wyszalec bo wiadomo jak juz jest sie z facetem to troche inaczej patrzysz na zycie...wiec wybaw sie a jak wroci to zobaczycie:)