Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aryaaaaa

Jakie kupić rolki? Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość aryaaaaa

Hej, planuję kupić rolki, ostatni raz miałam rolki na nogach jak mialam lat 12;) Planuję jeździć rekreacyjnie, raz na jakiś czas, nie jestem zapalonym sportowcem, nie potrzebuję rolek do freestyle itp., tylko, aby jechać przed siebie i się świetnie bawić:) Nie chciałabym w związku z powyższym wydać na rolki więcej niż 300zł. W Decathlonie widziałam rolki oxelo za 299zł, chciałam je kupić, natomiast na allegro znalazłam w podobnych cenach rolki tempish. Zagłębiłam się w temat, oxelo są rolkami wyprodukowanymi specjalnie dla Decathlonu, czyli hipermarketowe itp. W każdym razie - obydwie firmy to złom i chłam i ok, biorę to na siebie, bo nie stać mnie na lepszą firmę, a poza tym, jak pisałam, nie planuję nic więcej poza zwykłą jazdę. Ale wszelkie fora związane z rolkami to są już fora, gdzie wypowiadają się ludzie, którzy jeżdżą na rolkach już na "serio" i tylko krytykują tempish i oxelo wrzucając do jednego wora (i ok, pewnie mają rację), a ja szukam odpowiedzi od kogoś, kto moglby mi powiedzieć - w którą z tych dwóch marek - oxelo, czy tempish, z braku laku lepiej zainwestowac? dzięki

Gość wiesz co ostatnio też
kupowałam rolki. tak samo chciałam obadać, co gdzie, jakie lepsze a ostatecznie wziełam za stówkę :D w Tesco i sobie popylam tylko teraz pogody brak :(

Gość aryaaaaa
No przypuszczalnie mnie też by takie za stówkę wystarczyły, ale skoro już odłożyłam nieco więcej, to chciałam kupić jakieś porządniejsze, zawsze skoro tego nie wykorzystam w kwestii jazdy, to przynajmniej but będzie wygodniejszy, bardziej przewiewny itp. I wlaśnie teraz zgłupiałam, bo opinie można znalexć tylko porównujące DROGIE rolki, a odpowiedzi na pytanie jakie wybrać z tańszych, gorszych form - niestety brak.

Gość wiesz co ostatnio też
miałam ten sam problem, nie udało mi się znikąd zaczerpnąć porady, także zrezygnowałam i wziełam tanioche. ale dają rade, fajnie śmigają ;)

Gość aryaaaaa
No trudno, ale dzieki za info:( Może ktoś potrafi odpowiedzieć na moje pytanie?

Gość aryaaaaa
O, dzięki za opinię. Rolki o podobnuych parametrach oxalon w Decathlonie kosztowaly 299, a tempish na allegro, bez wysylki - 249. To moze lepiej te tempish?

Gość alagolka
Zdecydowanie nie Oxelo z Decathlonu. Rozleciały mi się po miesiącu i w końcu musiałam oddać i wybrać coś innego. Na początek dobrym wyborem będą rolki rekreacyjne marek Rollerblade lub Roces. Tempish już w ostateczności. Zajrzyj sobie na: http://www.rolki.net.pl

Gość gość
Jak sklep z częściami do rolek to tylko to www.skitenis.pl. Nie znam rzetelniejszej firmy. Maja bardzo tani sprzęt, ale dobrej jakości, nawet jak Ci nie podejdzie to możesz oddać po 14 dniach:P

Gość gość
Rolki oxelo, są dobre...nawet więcej niż dobre, bardzo dobre...mega wygodnie się na nich jedździ...w decatlonie może nie są najtańsze, jednak na allegro każdy może znaleść coś dla siebie za niedrogą cene...więc polecam rolki oxelo

Gość gość
Ja również polecam półki oxelo. Mam je już od dłuższego czasu i są mega wygodne a i super się na nich jeździ..

Gość gość
Zdecydowanie zajrzyj do skitenis.pl maja tam chyba najwiekszy wybor Rollerblade

Gość gość
A ja ze swojej strony polecam jeszcze www.roweryrolki.pl. Ja całkiem niedawno kupiłam od nich bardzo fajne rolki, wcale nie za takie duże pieniądze. Polecam! :)