Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghu7juj

co wybrac rezonans czy tomografie?

Polecane posty

Gość gghu7juj

a wszystko zaczeło sie od tabletek ktore brałam na odchudzanie, działały na możg, miałam po nich podwyższone ciśnienie, poszłam do lekarza, poniewaz zatykają mi sie uszy, mam takie uczucie jakbym miała ciśnienie w głowie. lekarz wysłał mnie do laryngologa, ten nic nie wykrył, słuch bardzo dobry, poszłam do lekarza, ten zapisał mi tabletki na chorobe maniera, nie biorę ich bo się boje, najchetniej zrobilam bym jakies przeswietlenie glowy ale nie mam pieniedzy, a na nfz mi nie chce dac lekarz skierowania. co ja mam zrobic?

Gość bnjuhnnhiknik
no to jak nie masz pieniedzy to po co pytasz?? Na nfz nikt Ci nie da skierowania na tomograf, jak nie maja pewnosci, czy jestes powaznie chora ja mam chory kregosłup, miesiac lezałam w lóżku, dopiero jak to sie powtórzy dostane skierowanie na tomograf a poza tym to jestes nienormalna ze świństwa jesz ?? Życie Ci niemiłe??

Gość bnjuhnnhiknik
no to jak nie masz pieniedzy to po co pytasz?? Na nfz nikt Ci nie da skierowania na tomograf, jak nie maja pewnosci, czy jestes powaznie chora ja mam chory kregosłup, miesiac lezałam w lóżku, dopiero jak to sie powtórzy dostane skierowanie na tomograf a poza tym to jestes nienormalna ze świństwa jesz ?? Życie Ci niemiłe

Gość co sie boisz jak ci
lekarz zapisał. spróbuj to zobaczysz.