Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ahahahahhahahe

sukienka ;(

Polecane posty

Go艣膰 ahahahahhahahe

witajcie, mam problem. w sobote moj brat sie zeni i kupilam sukienke... uwierzcie mi bylam w 15 sklepach i nie moglam niczego znale藕膰 na sw贸j rozmiar :( mam 42/44 , oczywiscie w tych wszystkich butikach by艂y ajkies powalone rozmiarowki i przynosi艂y mi kiecki w rozmiarze 46 albo wiecej dla starych bab. w ostatecznosci kupilam zwiewn膮 turkusow膮/mi臋tow膮 sukienke ale nie jestem przekonana... ;( mam d艂ugie kr臋cone czarne w艂osy, piwne oczy i raczej 艣niad膮 karnacj臋 http://i44.tinypic.com/242fnuw.jpg http://i39.tinypic.com/1rp15k.jpg kolor w rzeczywistosci nieco sie rozni... zaloze do tego du偶e srebrne kolczyki i cieliste rajstopy, mam czarne szpilki ale chybas膮 zbyt ciezkie do tej sukienki? kupi膰 be偶owe? czy w jakims innym kolorze?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 abeice
Nude, tylko 偶e moim zdaniem nie powinny by膰 zbyt mocno zabudowane, najlepsze chyba takie z odkrytym palcem. Sukienka taka mocna letnia si臋 wydaje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahahahahhahahe
no niestety :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hsderwyrwa
Witaj autorko:D Bardzoi ladna sukienka! Najlepiej to zaloz do niej sandalki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahahahahhahahe
sandalki to chyba nie bardzo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mo偶e..
jakie艣 be偶owe pantofle? Dzisiaj buty nie musz膮 ju偶 by膰 w kolorze sukienki. Sukienka bardzo 艂adna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona65441646452
Moim zdaniem bardzo 艂adnie wygl膮dasz w tej sukience;) Ja wybra艂abym buty szare lub be偶owe;) PS. Masz PRZEPI臉KNE w艂osy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 K艂oliberek
Naprawd臋 nosisz rozmiar 44? W 偶yciu bym nie pomy艣la艂a, masz bardzo 艂adn膮 figur臋 i wida膰, 偶e 艂adna dziewczyna z ciebie:) a co do sukienki to 艂adna ale raczej letnia, nie na kwiecie艅 ale z drugiej strony wesele i tak b臋dzie pewnie w zamkni臋tym wn臋trzu

Udost臋pnij ten post