Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaDwulatki

Podoba wam sie takie łóżko dla dwulatki?

Polecane posty

Gość loris26
Mamo dwulatki strasznie przemądrzała Jesteś.Juz niejedna spokorniała , gdy zycie ją doświadczyło, tylko zeby to nie było kosztem bezbronnego dziecka.Trzeba miec naprawdę niezbyt mądrze w głowie, żeby takie łozko kupować dla 2, latki.

Gość MamaDwulatki
Ja przemądrzała? Tak naprawdę to chce to łóżeczko przenieść z pokoju syna 4lata do pokoju córki która właśnie za miesiąc skończy 2lata. Syn już sie nie bawi na nim -jest już dużym chłopcem i chce takie łóżeczko http://www.voila.pl/272/6334o/index.php?get=1&f=1 a ten zielony domek tez dostał na drugie urodziny)))) Nigdy nie spadł z niego-wyjątkowe dzieci mam wygląda na to!)) Pozdrawiam was kochane!

Gość MamaDwulatki
Nie miejcie mi za złe że nie mam zwyczaju radzić się w takich czy innych sprawach na kafeterii. Myślę że to nikomu na zdrowie by nie wyszło.

Gość w jednej paczce
nie przemądrzała nie jesteś- za to pierdol nięta i to zdrowo!

Gość w jednej paczce
nie przemądrzała nie jesteś- za to pier dolnięta i to zdrowo!

Gość w jednej paczce
nie, - przemądrzała nie jesteś- za to pier dolnięta i to zdrowo!

Gość anikakika
to ten 4-latek będzie miał bezpieczniejsze łóżko od 2-latki. Naprawdę, to piętrowe łóżko jest dla starszego dziecka. Jak Ci dziecko gruchnie to ma niewielkie szanse przeżyć

Gość Poważna sprawa
Przeczytałam od początku i wnioskuje że metrowy dryblas ma stracić życie zaliczając upadek z wysokości 80cm? Rzeczywiście idzie sie zabić -myślę że śmierć na miejscu murowana Zwłaszcza z tymi siatkami-na bank ta dwulatka będzie probowała je przeskoczyć rozgryść by popełnic samobójstwo. Chore mamuśki z kafeteri. -Widzę że nic sie tutaj nie zmieniło a już w szczególności brak chęci do czytania.

Gość male ciche
mojej 4 latce bardzo sie to lozeczko podoba, ale ja bym sie nie zdecydowala, moze sie wydawac, ze 80cm to nisko, ale wlasnie z takiego spadl moj siostrzeniec i zlamal bardzo powaznie reke, a mial juz wtedy 6lat i jest bardzo spokojnym dzieckiem, jeszcze niepodoba mi sie ten domek, wydaje mi sie, ze przez niego nie ma dobrej cyrkulacji powietrza, ale to moje zdanie, tak jak pisalam, moja corka tez marzyla o 'lozeczku na wysokosci' ale ja sie jednak balam, zrobisz jak uwazasz

Gość ddsdwe
hej dziewczyny. szukam takiego łóżeczka jak ta branka piłkarska czyli osłoniętego z jednej strony, le dla dziewczynki. widziałyście coś takiego?

Gość ciekwwwwa
Autorka zadajepytanieczy podoba wam sie takie łózko a pozniej kometuje wszystkie krytyczne opinie po czym pisze nie miejcie mi za zle ze sie nie sugeruje wypowiedziami. To po co zadaje pytanie ?

Gość MamaDwulatki
..up

Gość srujka
MamaDwulatki "Nie miejcie mi za złe że nie mam zwyczaju radzić się w takich czy innych sprawach na kafeterii. Myślę że to nikomu na zdrowie by nie wyszło." To czego Ty tu jeszcze szukasz Mamo dwulatki?