Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bozeeeee......

Spóźniający sie okres :((, pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość Bozeeeee......

Mojej dziewczynie spóźnia się @ od 6 dni :(. Panikuje. Stosunki mamy bezpieczne bo zawsze jest prezerwatywa. Ale raz nam pękła 17.02. Do wytrysku wtedy nie doszło, pękła przy wkładaniu. Dwie miesiączki miała na czas. Teraz się spóźnia :(. Dodam, że ma gorące piersi i nabrzmiałe. Mówiła mi, że dziś w nocy wydawało się jej że dostała, ale jednak nie :(. Obecnie ma brak śluzu, ale od 6.04 do 12.04 miała śluz biały rozciągliwy, a jeszcze wcześniej biały kleisty. Czy uczucie że się dostało to tylko jej wyobraznia czy jakis objaw ciąży? Mówi że żadnych zmian na ciele nie ma ktore by swiadczyly o ciazy. Piszę bo nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie. Test robi we wtorek.

Gość Bozeeeee......
To akurat wiemy. Ja szukam odpowiedzi na moje pytanie, bo tam jest wiedza ogólna.

Gość to niech czeka do wtorku
i go zrobi a skad my mamy wiedzec czy jest w ciazy czy nie? wszystko jest mozliwe tu nikt ci nie powie na 100 % czego to sa objawy:O

Gość Bozeeeee......
to tez akurat wiem :(. Ale może ktoś też tak miał ?

Gość Bozeeeee......
Podobną sytuację lub taką samą. Mnie bardziej interesuje to czy te wydawanie się że dostała, a tu niespodzianka i nic to coś oznacza.

Bozeeeee...... chlopcze kazdy organizm jest inny rozumiesz? u jednej moze to byc ciaza a u drugie nie gdybanie ci tu nic nie da jesli mleko sie juz rozlalo!!! juz jest musztarda po obiedze jak nie zrobi testu to sie nie dowie a tu lekarzy nie ma

@ moze sie spozniac z wielu przyczyn a to moze stwierdzci tylko ginekolog !!!!! i tyle w tym temacie

Gość Bozeeeee......
I po co tyle agresji? Chce sie dowiedziec tylko czy ta wpadka z 1 7.02 moze miec z tym cos wspolnego. Nic wiecej, bo raczej w ciazy nie jest, ale zawsze lepiej chucac na zimne. Teraz sie jej jakis sluz pojawil, wiec moze w koncu dostanie okresu. Dzieki za odpowiedz :).

Bozeeeee...... chlopcze tu nie o agresje chodzi tylko ci tlumacze !!!!!!!! a jak widac nie dociera to do ciebie

okres moze sie spozniac z wielu powodow. ale musisz tez pamietac, ze nie ma zabezpieczenia, ktore zapobiegnie ciazy na 100%. idz do apteki i kup jej test (koszt ok 10 zl). jest juz po terminie okresu wiec wystarczy, ze go zrobi i bedzie wiadomo

Gość Melin_88
Uspokój ją. Zróbcie test. Może za dużo stresu? Może przeziębienie. Najlepszym wyjściem będzie test. Okres może spóźniać się do dwóch tygodni :) Rozumiem twoją dziewczynę, jestem straszną panikarą :D

Gość Bozeeeee......
Dzieki za pomoc. Jutro polece i kupie. Chociaz teraz sie sluz pokazal wiec moze w nocy dostanie w koncu @ :). Zawsze trzeba byc dobrej mysli. Co o tym myslicie ?

Gość Bozeeeee......
No teraz Matura nie długo a ona na dobre studia chce sie dostac wiec moze i dla tego. A co myslicie na temat tego sluzu ze bylo 3 dni sucho i nagle pojawilo sie troche bialego sluzu ? hmmm ? Moze w koncu sie doczekamy tego @.

Gość Melin_88
Po miesiączce jest sucho, później dni płodne czyli śluz o konsystencji kurzego białka(przeźroczysty ciągnący się) później może być biały śluz do miesiączki (ja tak mam). Doczytajcie o rodzajach śluzu :)

Gość Bozeeeee......
a czemu ma teraz sucho?

Gość Melin_88
Może dostać okres np. w nocy. Tylko spokój was uratuje :)

Gość Bozeeeee......
Dzięki melin za odpowiedz. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Do ile dni spóźnienia się dopuszcza ?

mi się raz przesunął okres o 2 tygodnie, ale się nie filmowałam tylko zrobiłam test Dlaczego nie zrobicie testu ja się pytam?

Gość Bozeeeee......
Bo dziś niedziela... Jutro zrobimy. Ale wole narazie popytac

Gość Bozeeeee......
Z drugiej strony wyniku sie boimy :(... Zawsze te ryzyko jest. Wiec pytam

Gość Bozeeeee......
Po dwoch tygodnaich sie pojawil :))), to chyba ze stresu. Test był negatywny :)