Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fak

dlugi napletek

Polecane posty

Gość fak

Czy kobietom przeszkadza taki? Ja mam,takiego penisa,ze podczas erekcji nie schodzi napletek (sam) Moge go sciagac bez problemow.. Jak stoi to zakrywa cala glowke;/

Gość Kasiulka11
yyyyhhh - najgorszy z możiwych przypadkow masz z pominieciem stulejki, chociaz u stulejkowiczow jest nadzieja, ze sie obrzezaja, a u Ciebie nadziei na to brak...

Gość Goska z Kielc
bleeeee - dlugi naplet bleeee - powinni tego zabronic

Gość Dagamjg
Nie wiem o co kaman ale jest gvt

Gość kjsdkjsjdjjskdksjs
Długi napletek to odpowiednik długich warg ;) jest ok.

Gość Kasiulka11
o ile dlugi napletek bylabym w stanie zaakceptowac, o tyle jakby mi dlugie wary wisialy, bym je chyba uchedozyla nozyczkami ;)

Gość Fak
Kurde:/ nie chce sie obrzeżac Niby w czym ten obrzezany jest lepszy? Jeśli tylko wizualnie to ja takie,coś pier...

Gość kjsdkjsjdjjskdksjs
19:24 [zgłoś do usunięcia] Kasiulka11 "Wargi sromowe mniejsze powinny zamykać dojście do pochwy, natomiast wargi sromowe większe zakrywać swoje mniejsze imienniczki oraz chronić zewnętrzne organy płciowe, problem pojawia się wtedy gdy wargi sromowe są zbyt uwydatnione i wystają powodując dyskomfort psychiczny lub fizyczny." Cytat z książki Pana Tomasz Opala. Powiedzmy, że będzie to zwieńczeniem całej beznadziejnej i skazanej na waszą druzgocącą klęskę dyskucję z brakiem argumentów (co nie dziwi) po stronie tych z patologicznie wystającymi warami mniejszymy. Sorry... Pa! Piszę to wszystko tylko i wyłącznie z racji tego, aby udowodnić wszystkim posiadaczkom bułek, że postać wypowiadająca się pod różnymi nickami tak silnie atakująca i krytykująca c*pki bułeczki za niedorozwiniętą i niby dziecięcą c*pkę odwróciła fakty na swój użytek. Sytuacja ta mogła wprawić posiadaczki idealnych, prawidłowych sromów do kompleksów i wątpliwości. Te przedstawione wyżej cytaty nie pozostawiają chyba żadnych wątpliwości. Do właścicielek motylków: nic straconego - dziś medycyna dysponuje taką techniką, że wada ta może zostać przy stosunkowo niewielkich nakładach usunąć tę przypadłość i przywrócić normalną funkcjonalność sromu. Hahahah nic dodać nic ująć- żal mi ciebie.

Gość kjsdkjsjdjjskdksjs
19:24 [zgłoś do usunięcia] Kasiulka11 "Wargi sromowe mniejsze powinny zamykać dojście do pochwy, natomiast wargi sromowe większe zakrywać swoje mniejsze imienniczki oraz chronić zewnętrzne organy płciowe, problem pojawia się wtedy gdy wargi sromowe są zbyt uwydatnione i wystają powodując dyskomfort psychiczny lub fizyczny." Cytat z książki Pana Tomasz Opala. Powiedzmy, że będzie to zwieńczeniem całej beznadziejnej i skazanej na waszą druzgocącą klęskę dyskucję z brakiem argumentów (co nie dziwi) po stronie tych z patologicznie wystającymi warami mniejszymy. Sorry... Pa! Piszę to wszystko tylko i wyłącznie z racji tego, aby udowodnić wszystkim posiadaczkom bułek, że postać wypowiadająca się pod różnymi nickami tak silnie atakująca i krytykująca c*pki bułeczki za niedorozwiniętą i niby dziecięcą c*pkę odwróciła fakty na swój użytek. Sytuacja ta mogła wprawić posiadaczki idealnych, prawidłowych sromów do kompleksów i wątpliwości. Te przedstawione wyżej cytaty nie pozostawiają chyba żadnych wątpliwości. Do właścicielek motylków: nic straconego - dziś medycyna dysponuje taką techniką, że wada ta może zostać przy stosunkowo niewielkich nakładach usunąć tę przypadłość i przywrócić normalną funkcjonalność sromu. Hahahah nic dodać nic ująć- żal mi ciebie.

Gość Kasiulka11
"Wargi sromowe mniejsze powinny zamykać dojście do pochwy, natomiast wargi sromowe większe zakrywać swoje mniejsze imienniczki oraz chronić zewnętrzne organy płciowe, problem pojawia się wtedy gdy wargi sromowe są zbyt uwydatnione i wystają powodując dyskomfort psychiczny lub fizyczny." Cytat z książki Pana Tomasz Opala. Powiedzmy, że będzie to zwieńczeniem całej beznadziejnej i skazanej na waszą druzgocącą klęskę dyskucję z brakiem argumentów (co nie dziwi) po stronie tych z patologicznie wystającymi warami mniejszymy. Sorry... Pa! Piszę to wszystko tylko i wyłącznie z racji tego, aby udowodnić wszystkim posiadaczkom bułek, że postać wypowiadająca się pod różnymi nickami tak silnie atakująca i krytykująca c*pki bułeczki za niedorozwiniętą i niby dziecięcą c*pkę odwróciła fakty na swój użytek. Sytuacja ta mogła wprawić posiadaczki idealnych, prawidłowych sromów do kompleksów i wątpliwości. Te przedstawione wyżej cytaty nie pozostawiają chyba żadnych wątpliwości. Do właścicielek motylków: nic straconego - dziś medycyna dysponuje taką techniką, że wada ta może zostać przy stosunkowo niewielkich nakładach usunąć tę przypadłość i przywrócić normalną funkcjonalność sromu. :)

Gość a fuuuuj, bleeeeeeeeeeeeeeeeee
kutas z rekawem! oblesny i tyle:O Najlepsze sa krotkie napletki albo ich calkowity brak. Tyle w temacie.

Gość A ja tam
mam długi napletek, zawsze zakrywa mi żołędzia nawet w czasie wzwodu a w stanie spoczynku zwisa tak na 3 cm.

Gość hienka33
i co z tego?!jak będziesz szanował i kochal swoja kobiete to napewno nie bedzie jej to przeszkadzac,a jezeli tak to jest plytka i zmien ja na lepszy model

Gość w temacie
Ja też mam długi napletek. Czasem to fajna zabawa. żona bawi się nim, ssie, liże. Podczas wzwodu zakrywa mi żołądź. Kiedyś się tym krępowałem. Teraz mi to zwisa. Ha, ha... gra słów. Jedyny minus, to fakt, że niemiło pachnie po całym dniu. Trzeba myć przynajmniej 2 razy dziennie. Moja żona uwielbia moją skórkę. To tak samo jak u kobiet wargi sromowe. Są motylki i bułeczki. Wszystko to kwestia gustu.

Gość w temacie
Kto z facetów na kafe ma długi napletek? Odezwijcie się.

Gość gość
Jak dla mnie ja mam zbyt długi. W spoczynku wystaje poza żołądź, a w erekcji zakrywa jej połowę. Ponadto uważam, ze mam za wąska żołądź , jest praktycznie taka sama jak trzon, a nawet węższa. Czytałem, że jak napletek nie zakrywa żołędzi to ona samoczynnie się powiększa po pewnym czasie., ale co zrobić jak napletek sam się nasuwa po ściągnięciu. Chciałbym mieć tak. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/Erection_Homme2.jpg