Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest grane

No muszę to z siebie wyrzucić

Polecane posty

Gość co jest grane

Cyklicznie spotykam w pewnym miejscu piękne małżeństwo z absolutnie czarującym maluszkiem;) Chwilami nie potrafię wręcz od niego oderwać wzroku;) Nie ukrywam, że na tatę z mamą też spoglądam;) Zauważyłam jednak, że ten facet bardzo źle to odbiera, tak jakbym samym tylko spojrzeniem z odległości metra naruszała jakąś jego przestrzeń i stanowiła dla niej zagrożenie o_0 Czy naprawdę życzliwe spojrzenie na ludzi, z którymi po prostu muszę przebywać w jednym miejscu, to jest jakaś zbrodnia, że nic tylko dzwonić na policję i złożyć zawiadomienie do prokuratury? :o

Gość co jest grane
Tak.

może facetowi ślina cieknie i poprzez to źle to odbiera , bo z tyłu stoi jego kobieta? :P

Gość co jest grane
Nie zastanawiam się nad tym. Nawet jeśli, to coś więcej, to przecież bez realnej możliwości wejścia w jakąkolwiek interakcję z tymi ludźmi jestem tylko jakimś statystą i nic więcej. Jest mi przykro i odbieram reakcję tego gościa jako nieadekwatną do sytuacji.

Gość co jest grane
dzięki, ze ktoś w ogóle ze mną rozmawia, bo właśnie wróciłam i jestem roztrojona totalnie jego zachowaniem.

tak naprawdę , to nie mam pojęcia , co on myśli - jeśli jednak jesteś atrakcyjna , to powody mogą być różne....może też być to , że czuje że możesz być zagrożeniem dla nich będąc życzliwa nawet spojrzeniem - wyżej napisałem inne przypuszczenie

Gość co jest grane
Żona reaguje standardowo, czyli w ogóle nie zdążyła zwrócić uwagi na moje spojrzenia;), miła i normalna babeczka. Tylko on od razu reaguje alergiczne, tak jakby czuł się urażony moim spojrzeniem. No nie lubi mnie;) ale przesadza w manifestowaniu tego faktu.

krwawa myślisz że facet ma karcer i zakaz seksu za spojrzenie? w sumie z kobietami bywa różnie :classic_cool:

Gość co jest grane
myślę. że masz rację i tym bardziej mi przykro;((

Gość co jest grane
nie no teraz to Ty przesadziłaś;-) Ja raczej jestem w normie emocjonalnej i społecznej, ogniem nie rzucam;-)

autorko - jak juz to "przesadziłeś" ...ale nieważne... p.s.na pewno przyciągasz wzrokiem jak facet Ci się podoba :P krwawa dociecze - o ile jest ona w stanie przyznać się do tego , ze ktoś tę myśl odkrył i nie zaprzecza i nie kombinuje - jak kobieta :P

Gość co jest grane
no proszę....męski punkt widzenia:) Miło mi ;)

Gość co jest grane
Nigdy. Miesiąc temu on widząc moje spojrzenie, mrugnął do mnie porozumiewawczo tak, jak mruga zawsze do niej i do dzieciaka, ale spanikowałam i natychmiast odwróciłam głowę. Był wtedy sam, bez Niej i bez syna.

ciekawe co miał na myśli tym mrugnięciem... z jednej strony może udawać złego przy swojej kobiecie , a sam bez niej mieć inne zdanie....:P

Rev, skoro jest kobietą to musi zaprzeczać i kombinować, taka natura. przecież jest;) Autorko, a Ty za bardzo nad tym się nie zastanawiasz? Jakie to ma znaczenie na dobrą sprawę?

krwawa facetowi autorka moze się bardzo podobać , jednak z różnych przyczyn musi grać inne role :P

Gość co jest grane
Oj nie macie chyba racji;) Ja tego człowieka odbieram, jako strasznie wykrochmalonego, pruderyjnego, o bardzo mocnym kręgosłupie moralnym aż do przegięcia i traktującego mnie jako osobę o szemranych intencjach. Wkurza mnie to ale Wy drodzy towarzysze broni;-) obniżyliście mi nieco ciśnienie;) Idę spać ;) i serdecznie pozdrawiam.

Gość młoda żona ułożona
po czym poznajesz tą jak to nazwałaś "alergiczną reakcję"??

Rev, a Ty jak zwykle o jednym. Przecież autorka może sobie rozmyślać o obcym facecie i jego zachowaniu, bez żadnych podtekstów, c'nie?:P

co znaczy jak zwykle? :P rozkminiam tylko to -czy facetowi ona się może podobać mimo ,że ma udawać , ze nie - czy to może spowodować u niego zagrożenie i wywołuje taką reakcję - czy jest na tyle agresywnym psycholem , któremu nie podoba się życzliwość innej kobiety

Gdy zwrócimy już uwagę na kogoś, każdy jego gest wydaje nam się znaczący. A tak naprawdę może mieć niewielkie znaczenie. Być może początkowo chciał być uprzejmy, ale jednak nie do końca pasuje mu wgapianie się w niego i w jego dziecko;)