Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie dziecka partnerki

Nie lubie synka swojej kobiety!!!

Polecane posty

Gość nie lubie dziecka partnerki

Nie lubie synka swojej kobiety!!! Po prostu nie lubie. Moja partnerka ma na to dziecko 750 zlotych alimentow ale uparla sie by dziecko zachowac przy sobie, ja bym byl za tym zeby oddala swojego syna albo do swojego bylego albo do swoich rodzicow. Ogolnie i tak dzieciak najbardziej uwielbia byc u dziadkow ktorzy rozpuscili go jak dziadowski bicz. Mam tego dokladnie dosyc. Ostatnio rodzice mojej przyszli do nas oczywiscie z prezentami dla dziecka, ja stanowczo powiedzialem ze nie zycze sobie by on dostawal od nich jakiekolwiek prezenty i zeby byl to ostatni raz a dzisiaj przyszedl od nich z nowymi komiksami, butami, itp. Jakos nie umiem porozumiec sie z tym dzieckiem, nie dam rady.

Przeciez to normalne, ze matka chce miec dziecko przy sobie i musisz to zaakceptowac. Ale moze porozmawiaj z dziadkami i sprobuj ich naklonic zeby tak nie rozpuszczali malego.

To jej syn,wiec jesli Ty go nie zaakceptujesz ten zwiazek nie ma przyszlosci wg mnie,no nie racz,ze odda dziecko,bo Tobie jest tak wygodniej?!!

Gość daj sobie spokój
i rozstań się z kobietą bo nic dobrego z tego nie będzie. Znienawidzisz w końcu małego i i tak ich zostawisz. Szkoda ich i Twojego czasu.

Gość Nie lubisz więc masz problem
:). Pamiętaj że tak naprawdę nie ty jesteś najważniejszy w glowie twojej partnerki ale jej dziecko i nawet jeżeli robiłaby wrażenie że jesteś number 1 by cię nie zrazić to nie bądź naiwniakiem bo każda matka będzie chronić przedewszystkim swoje dziecko a nie jakiegoś chłopa . Chłop to chłop , zawsze może sobie pójść a dziecko ma się rodzone i zawsze rodzonym będzie - taka sobie mała różnica ;). Zależy ci na partnerce ? Jeżeli tak to wiedz że w dziecku są jej geny i jej krew a jeżeli jesteś zwykłym samcem ktory wyeliminował by wszystko co ma ślad innego mężczyzny to znaczy że powinieneś z małpami po drzewach się gonić a nie wśród ludzi się błąkać.

Gość jhbbbbbbk
trudna sytuacja musisz z nim zacząć od męskiego spaceru, kilka dni spędzonych razem najlepiej na wakacjach

Gość mamama27
no sory ale kobieta szybciej ciebie kopnie w du** niż swoje dziecko...

Gość zwykłe,przeciętne,
nic z tego nie będzie, bo nie zmusisz się,zeby go pokochać w przyszłości i zyć wspólnie. no niestety,niektórych dzieci faktycznie nie da się lubić. wiem coś o tym bo mam w rodzinie takiego jednego. Brr. napisz ile czasu jesteś w związku z tą kobietą?

Gość smierdzi prowo na kilometr
a wy mu odpisujecie. Wiecej rozumu, baby!!!