Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfcrcfrvfvfdgvbdfv

tu macie odpowiedni pierścionek na zaręczyny

Polecane posty

Gość dsfcrcfrvfvfdgvbdfv

http://superjubiler.pl/Bizuteria,Pierscionki,Pierscionki-z-diamentami/Pierscionek-z-brylantami-i-ametystem,320.html a nie takie gówna wielkości glówki od szpilki jakie kupujecie

Gość agelina
ja sobie sama pierscionka nie kupowalam :o forum kobiece wiec nie wiem kogo tu chcesz pouczac.

owszem pierścionki ładne , ale daleko im do klasycznego pierścionka zaręczynowego .

Gość Sikoreczka z pudełeczka
kwestia tego czy pierscionki sa ladne czy nie to kwestia gustu moje drogie panie, wiec nie dyskutujccie na ten temat, bo i tak to nie ma sensu. ALE, nigdzie nie jest napisane jakiej wielkosci powinien byc kamien w pierscionku zareczynowym, a wiadomo jak jest diament to pierscionek drogi ze hej, a kamyczek maly, wszystko opiera sie na pieniadzach ktorych autorka topiku chyba nie ma a bardzo chciala by miec. Zaręczyny to tylko symbolika. Od wielkosci kamienia nie zalezy wielkosc milosci. Chyba ze autorka interpretuje inaczej!

Taki retro, mam taki ale z cyrkoniami, a zaręczynowy mam o wiele droższy za to o wiele mniej ordynarny

wiadomo jak jest diament to pierscionek drogi ze hej, brylant :) jak jest brylant :) diament to nieoszlifowany brylant :) diamenty maja zastosowanie np w maszynach wiertniczych .

Gość Sikoreczka z pudełeczka
tak tak, przepraszac za gafę :D