Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwukropekpe

sex z byłym 'wrogiem' ...?

Polecane posty

Gość dwukropekpe

kiedyś, jako gówniara, mając swoją 'paczkę' wiecznie darłam koty z pewnym osobnikiem. wyzywaliśmy się, kłóciliśmy, non stop. nie mogliśmy przebywać w swoim towarzystwie. na weekend, po naprawę ładnych paru latach ( jakoś po 8 ) spotkaliśmy się na imprezie, zaczęliśmy normalnie rozmawiać, on mnie pamiętał, mimo, ze byłam szczeniarą, a on kumplował się z moim bratem. stało się ... wypiliśmy chyba za dużo i stało się. teraz nie wiem, jak mam zachowywać się wobec niego, bo myśląc na trzeźwo moje nastawienie do jego osoby, chyba się nie zmieniło...

Gość dwukropekpe
ach i wyprzedzając komentarze typu 'dziwka', 'szmata', 'puszczasz się'. mam 22 lata, 2 lata powstrzymywałam się od takich sytuacji i żyłam na tzw. głodzie, tym razem nie wytrzymałam. a nie chcę się w nic angażować.

Gość mastes
puszczasz sie

skoro żyłaś dwa lata na tzw. głodzie to mogłaś więcej wytrzymać ale się puściłaś szmato

Gość narra
jesteś puszczalska szmata

Gość jej ja on
dziffka jedna

Gość Ekler
Faktycznie niezłe z ciebie dziwsko !!

to po co to rozpamiętujesz? jezu, stało się i tyle. skoro ten koleś cię w żaden sposób nie interesuje to olej go i przejdź na tym do porządku dziennego