Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casssie85

zatrzymanie okresu po castagnusie

Polecane posty

Gość casssie85

witajcie kobietki w związku z tym, że mam bardzo rozregulowane cykle, straszne PMS , a staramy se o dziecko itp.. zaczełam stosowac od 1 dc CASTAGNUSA w piątek dostałam okres był dosyć obfity i wówczas wziełam 1 tabletkę w sobotę drugi dzien miesiaczki wziełam kolejna tabletkę i ........ od tamtej pory juz nawet kropla krwi nie spłynęła martwie sie bo dzis 4 dc cyklu a krwawienie miesiaczkowe nie pojawiło sie czy castagnus zatrzmał je ?, moze źle stosowałam ? ale wyczytałam ze od 1 dc. czy powinnam odstawić te tabeltki czy jednak mogą miec takie działanie ze zatryzmuja okresss.

Gość casssie85
haloo jesteście

Gość Bleble ble eeeeee eeeeeeeee e
kurczę bardzo dziwne jaki skład mają te tabletki?

Gość Bleble ble eeeeee eeeeeeeee e
czy bierzesz jakieś inne leki czy tylko ten castagnus?

Gość Casssie85
Nie przyjmuje żadnych innych leków, nic sie nie zmieniło w moim dotychczasowym Codziennym życiu, zaszlam brac castagnus i okres ustal.

Gość niyuvujvhjvvhjhjv
ciąża?

Gość casssie85
ciąża ?????? eeee nie raczej nie bo przeciez miałam 1 dzien okres i to jaki obfity , drugiego dnia cos tez poleciało a po tabletce po kilku godzinach ustało. od tamtej pory jak pisałam , tylko 1 dnia to był 5 dc miałam domieszkę śluzu i krwi ale ttylko na papierze po skorzystaniu z toalety. jedyna rzecz inna niż zawsze to mam pełne, dosyc twarde piersi tak jak zawsze w okres. ale może tak dzieje sie po castagnusie ???

Gość casssie85
pytanie chciałam skierować jeszcze do osob biorących castagnus czy są jakieś objawy po jego zażyciu ??? ja mam nabrzmiałe otoczki na piersiach i o dziwo miękką szyjkę jestem w 7 dc czy to możliwe aby szyjka była juz miękka chyba powinna byc nadal twarda

Gość a konsultowałaś
branie tego z lekarzem?

Gość casssie85
tak , ale jakieś pół roku temu już wówczas miałam nieregularne miesiączki kazał mi zrobic wyniki i chciał prowadzić monitoring , ale moja praca niestety mi to utrudniała poza tym np. miałam robić badania w 3 i 5 dc , a okres sie tak przesunał , że byłam w tym czasie zagranica i wkoncu badania i monitoring poszły w odstawkę co do stosowania castagnusa , mam za wysoki poziom prolaktyny, napiecie przedmiesiaczkowe trwajace 7 dni przed okresem obrzmiałe piersi, bolące miesiączki, nieregularne bo wahaja sie miedzy 29 dni a 52

Gość casssie85
aha i dodam, że w pierwszą ciąże zaszłam bezproblemowo w pierwszym cyklu starań badania , które robiłam na tarczycę, cytomegalie, toxopl, i ogolna morfologia wyszły b. dobre odżywiam sie zdrowo, nie pije, nie pale, moze troche stresu mam ale tak jak każdy

Gość casssie85
jutro moj ginek. bedzie dostępny pod telefonem i widze że muszę umówić sie na wizytę bo trwająca niecałe dni miesięczka to nic chyba dobrego , nie oczyscił sie organizm tak jak powinien

1-wsza z cyklu sezonowych, wielkich i bezgotówkowych wymian ciuchów! Hasło na wiosnę: ,,W czym najlepiej na wiosenne łowy, czyli wiosenna moda klubowa Dla kogo? Dla naszych Facebookowych fanów, widzów telewizji ITV i wszystkich fanów mody, którzy lubią polować na okazje/szukają perełek. Co zrobić żeby wziąć udział w wymianie? Dopisz się do listy na Facebooku wirtualnej galerii handlowej: Virtualna.com http://www.facebook.com/VirtualnaGaleria Warunki udziału w wymianie Przynieś swoje ciuchy/ klubowe łaszki, które są ciągle w dobrym stanie, ale z jakiś względów Ci się znudziły i wolisz je wymienić na coś innego. Ważne: wymiana jest całkowicie bezgotówkowa! Opiera się na zasadzie: ciuch za ciuch. Kiedy i gdzie? 21.04.2012 Restauracja ,,You & Me ul.Żurawia 6/12 Warszawa Godziny: 12:00 do 16:00. Program: 12:00 start wymiany 13:00 14:00 konkurs niespodzianka dla uczestników wymiany z atrakcyjnymi nagrodami (mp4 od LARK i inne niespodzianki) 14:00 15:00 wykłady + porady stylistki Sylwii Sokołowskiej (Warsztaty Styl na Miarę Kobiecości) 15:00 16:00 uroczyste zakończenie wymiany Sponsorzy: Slap Watch, LARK, Virtualna.com Patronat medialny: Telewizja ITV, planetakobiet.com.pl, IK Magazyn

Gość casssie85
halo dziewczyny , odpowie mi ktoś\ ile wynosił wasz cykl przy zażywaniu castagnusa ??????? proszę