Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoholiczka21

Dziennik Odchudzania

Polecane posty

Gość zakupoholiczka21

Witajcie, mam na imię Justyna i postanowiłam, że od dziś zaczynam się odchudzać :) Mam 21 lat , 170 cm wzrostu, 94 kg wagi i 44 kg do zrzucenia koniecznie !!!!! Dzisiaj czyli 16.04.2012 r. jest mój 1 DZIEŃ ! Postanowiłam sobie, że zaczynam od małego oczyszczania organizmu czyli dziś jestem tylko na wodzie :) Będę tutaj co chwile w sumie opisywać na jakim jestem etapie każdego dnia , więc zachęcam was do przyłączenia się i komentowania :):) Moja dieta będzie polegała na tym, że będę jeść 3 posiłki dziennie o 8, 12, 16 do 1000 kcal :) 8:28 jestem już po szklance 300 ml wody, zaraz szykuje się do wyjścia na miasto załatwić parę spraw ;) Buziaki :*

Gość zakupoholiczka21
Zapomniałam dopisać, że moja dieta nie obejdzie się bez roweru, skakanki czy rolek :):)

Gość hmmcojapacze
rower rolki itp? to 1000 kcal chyba na jeden posilek. inaczej nie bedziesz miala sily,za bardzo misiowata jestes. no i postaw sobie bardziej realny w realizacji cel. 44 kg to chyba za duzo

Gość olka swawolka
powodzenia :) też muszę schudnąć conajmniej 20 kg /mogę się przyłączyć ?

Gość jufe
i ta szklanka wody to twój posiłek nr 1??

Gość apimondia
hehe misiowata ciekawe stwierdzenia ;P moje wymiary to: biust: 103 cm talia: 98 cm brzuch: 119 cm biodra: 107 cm wiec porażka :( tak jak pisalam wcześniej dzisiaj jestem na samej wodzie i do tego 1 tabletka suplementu BELISSA bo akurat taki mam.... 09:34 1 tabletka suplementu BELISSA 10:56 szklanka wody 300 ml 'olka swawolka' ciesze się, że chcesz się przyłączyć :) zapraszam :):) co do roweru, rolek, skaknki to ja nie napisałam, że będę kązdego dnia robi te 3 rzeczy, tylko np. jedno dnia poskakcze na skaknce np. 1000 podskoków, innego dnia pojerzdze na rowerze 1 h a nastepnego na rolkach 2h i tyle ;) wiec moje zaplanowane 1000 kcal dziennie w zupełności mi wystarczy :):)

Gość apimondia
11:55 szklanka wody 300 ml

Gość olka swawolka
a ja dzis zjadłąm sałatkę z sałty ,ogórków ,rzodkiewki , szczypioru ,pomidora zalałam jogurtem i do smaku skropiłam octetm jabłkowym :P do tego 5 plastrów polędwicy drobiowej na obiad pulpecik w sosie , 50 g kaszy jęczmiennej i surówka z kapusty kiszonej przebyte już 15km na rowerku stacjonarnym w tym spalone 300kcl wieczorkiem to powtórzę a na kolację serek wiejski z ogórkiem .

Gość lilijanka
ile dni ta glodówka?

Gość apimondia
głodówka 1 dzień 12;57 szklanka wody 300 ml 14;14 szklanka wody 300 ml

Gość apimondia
olka swawolka jestem pod wrażeniem twojego zdrowego bilansu dnia, ciekawe czy mój będzie tak wyglądał hihi....

Gość zakupoholiczka21
wszystkie stwierdzenia pod nickiem "apimondia" to moje stwierdzenia po prostu zapomniałam, że tutaj mam inny nick hihi :P poprostu na innym forum takiego uzywam i tak jakoś wyszło.....

Witaj!! ja sie odchudzam od 3.04 i jem jeden posilek dnia obiad ale np na snaidanie sobie zjem jablko czy na kolacje tez. Ćwicze skacze na skakance brzuszki rower itp.... i schudlam 5 kg ... podam wam moje "dane" WAGA na poczatku 74kg aktulnie 69 :):):) przy wzroscie 164 :) wiec mam co zrzucania :(moj cel poczatkowy to osiagnac 60 kg nastepnie 55 :)

Gość jo-jo-jo-joooo
potem :)

Gość wwrrr
A jasne, mozna przeciez do konca zycia jesc 1000 kcal.