Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

do wysokich dziewczyn

Polecane posty

Gość marian 343
obcasy symbolem seksu ? LOL ? LAL ? LMAO ?

jestem wysoka: jak masz 170 cm a Twój facet 185 cm to nie rozumiesz czemu z nich rezygnujesz?

Gość riguerhtuer
kurwa marian co zes sie tak przyczepił do tego symbolu :O jestem wysoka czego : nie noszę bo ja zawsze byłam wieksza od wszystkich tzn. nie grubsza tylko wyższa. od chłopaków może nie, ale nie chce odstawać jeśli nie muszę. zreszta moja mama zawsze mi wpajała ze jestem za wysoka do obcasów i ooo... zostało mi.

Gość jestem wysoka czego
bo jak ubiore obcasy takie 8cm bo takich mam najwiecej to mam prawie 180cm wzrostu, a 5cm różnicy między mną facetem to jakby wcale:( nie chce czuć się jak mamuśka z synem, jakoś mało komfortowo się wtedy czuję, no i nie chce żeby moj facet czuł że ma wielką babę:( to wg mnie niekobiece:(

Gość wypilam sok z cytryny
12, ale na codzien chodze 8-10

oj dziewczyny, dużo bym dał, żebyście założyły teraz wysokie obcasy i... podeptały po wkurwiającym Marianie. Zobaczyłby wtedy potęgę obcasów w akcji...

Gość lariva21xdfg
Ja mam 172 i tydzien temu kupiłam sobie szpilki 13 cm raz w nich byłam i się wszyscy za mna oglądali w szczególnosci płec męska :P

Gość vcxvcx
marian sie tylko za dupami oglada . Obcasy go nie ruszają .

ja bardzo lubię obcasy. Jak założę szpilki mężczyźni oglądają się za mną, bo jestem od większości wyższa o głowę. Moje najwyższe buty mają obcas 12cm. Na szczęście są na koturnie, więc dobrze się w nich chodzi. Lubię patrzeć na ludzi z góry:D

No matka ma duży wpływ akurat. Jako niska osoba Ci powiem, że akurat 172cm to fajny wzrost na obcasy, spróbuj kiedyś:) Przyznam, przy dziewczynach co w obcasach mają jakieś 195cm ja się dziwnie czuję gdy trzeba głowę zadzierać by zobaczyć twarz, no, ale to one mają dobrze się czuć:D

no bo przecież o to w tym wszystkim chodzi. Żeby faceci się za Wami oglądal, żeby czuć się seksowną i i żeby popatrzeć na innych trochę z góry.

ja na mezczyzn nie lubie patrzec z gory

Gość perła_z-lamusa
Mało który jest ode mnie wyższy, kiedy mam założone szpilki, ale wzrost nigdy nie był dla mnie najważniejszy, jeśli chodzi o dobór partnera. I bardzo podoba mi się, kiedy facet nie ma kompleksu z tego powodu, że jestem wyższa.

na dziewczyny tak:)

Gość riguerhtuer
moj facet powiedział ze nie przeszkadzałoby jakbym żałożyła szpilki, bo powiedział, że nawet jakbym bez nich była wyższa to nie miałby problemu bo on lubi wysokie dziewczyny. ale jakoś nigdy specjalnie nie namawiał mnie zebym zakupila buty na obcasie