Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubieciastka

dowiedziałam się właśnie że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość lubieciastka

w 6 tyg, ale ja piłam i paliłam papierosy, myślicie że bardzo zaszkodziłam dziecku?

Gość _Marta_21
Spokojnie. Większość kobiet, które nie wiedziały wcześniej o swojej ciąży piło, czy też paliło papierosy. To okres kiedy jesteśmy nieświadome, że rozwija się w naszym brzuszku dzieciątko. Ja również piłam i paliłam, do 10 tygodnia ciąży kiedy nie miałam pojęcia, że noszę pod sercem córeczkę.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja też jak nie wiedziałam jeszcze o ciąży zaliczyłam imprezę, ale na szczęście było ok, mały zdrowy. :)

Gość lubieciastka
ale Twoja corka jest zdrowa? mam starszne wyrzuty, boje sie ze cos bedzie nie tak. ;/

Gość _Marta_21
Moja córcia jest jeszcze w brzuszku. Lekarze mówią, że rośnie zdrowo i nie ma powodów do obaw. Większość kobiet na początku ciąży 'imprezuje'. Fakt, faktem trzeba zrezygnować z niezdrowego trybu życia. Zażywać kwas foliowy, brać witaminy..

Gość lubieciastka
no wiem, wiem od dzis nie pije, nie pale, ale nie mam apetytu na jedzenie w ogole. ;/ zobaczymy, mam nadzieje ze nie zrobilam krzywdy malenstwu

Gość _Marta_21
To dopiero początek ciąży, więc nie obawiaj się na zapas. Brak apetytu to również nie jest coś złego. Na razie Twoje dziecko jest jeszcze malutkie i nie potrzebuje większej ilości pokarmu niżeli tą której zażywałaś do tej pory. Zacznie się później :) Ja na przykład przytyłam już 10 kg ,a jestem w 27 tygodniu ciąży ;P Nie jem o wiele więcej niż przed ciążą, a jednak tyję, ponieważ dziecko rośnie ;)

Gość lubieciastka
miejmy nadzieje ze to nic powaznego nie bedzie i ze bede miec zdrowego dzidziusia:)

Gość yy
Hej dziewczyny :) ma pytanie, mam nadzieje ze mi pomozecie Kochalam sie z chlopakiem w 18 diu mojego cyklu, a moj cykl trwa 28 dni . Pekla nam , ale sperma nie dostala sie do srodka, jedyne co to preejakulat mogl sie dostac. i bardzo prawdopodobne ze sie wlasnie dostal Jak duza jest mozliwosc ze zostane mamusia ? prosze o odpowiedz :) ;*

Gość yy
a i zapomnialam dodac ze to byly moje prawdopodobnie dni plodne, prosze o odpowiedz :)

Gość mozePomoge
watpie. Raczej nie.

Gość yy
ma ktos jeszcze jakas wiedze na ten temat ? :)

Gość wrttghnbmbmnbmk
ja bylam na weselu oj wypilo sie troche he he. palic nie pale. zabalowalam wtedy a tydzien pozniej dowiedzialam sie ze jestem w ciazy maltka zdrowa jak rydz :)