Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obsesyjnaaeks

Mam obsesję na punkcie mojego byłego.

Polecane posty

Gość trochę_smutna
regres, czy Ty musisz komentowac kazdy post?? Brudnopis- trafiles/las w 10 :)

Jest tam napisane, że gdy kobiety mówią o swoim problemie, to nie chcą by dawano im sposoby go rozwiązania tylko wolą usłyszeć "rozumiem co czujesz"." czyli kłamstwo :) pełną gębą byleby tylko uciszyć kobietę Potwierdzić jej rację komunikatem "wiem co czujesz" No bo przeciez kazdy facet wie jak kobieta czuje co odczuwa i jakie w danej chwili ma humory;) Ksiązka jest fajna ale wiele w niej jest niejasności z kilkoma tezami bym sie nie zgodził ( jedna znich u góry) ale w większości wiele w niej prawdy

Gość brudopiss
Po prostu nie lep kobiety według swoich upodobań, nie krytykuj jej za odmienne potrzeby. Ona chce by ktoś jej współczuł, a nie dawał rady. Jeśli strasznie chcesz dawać rady, posiedź sobie na jakimś forum dla facetów.

Ona chce by ktoś jej współczuł, a nie dawał rady. " wiec pisałem juz wczesniej ze dziwi mnie fakt że nie napisała autorka jeszcze do tej pory że ona "chciała sie tylko wygadac" dziewczyny czytajcie uwazniej i myślcie !!!!

Gość obsesyjnaaeks
takie to dziwne,że chce sobie o tym pogadać?chyba do tego służy to forum

Gość beti91
a wjakim jestescie wieku? moze sie jakos uda dojsc do prozumienia jeszcze??

Gość obsesyjnaaeks
oboje mamy 23 lata.Właściwie to nie wiem czy do porozumienia mogłoby dojść,bo ja go nie pytam,ale on jakos ostatnio jest milszy niz byl i czesciej pisze do mnie,wypytuje,dziwne tronkę.