Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaEwa7

Nie dostalam pracy:(((

Polecane posty

Gość EwaEwa7

Witam! Nie dostalam pracy. Czekalam na intervju caly miesiac. I dzis odpisali ze mnie nie chcą!!! Jestem załamana. Normalnie mowilam ze moj jezyk jest na poziomie średnim, ze nie mam doświadczenia. Jedynie wykształcenie. Byli bardzo zaintersowani. Na rozmowie tez mi nieżle poszło. A dzis odpisali ze mnie nie chcą:((( Nie wiem czego się spodziewali. Ze po 2 latach bede plynnie mowic? Albo bede miec niei wiem jakie umiejetnosci, przeciez pisalam ze nie mam zadnego doswiadczenia. Ze jestem świeżo po studiach!!! Czy ktos mial coś podobnego???

Gość bezzebny stefan
pewnie dalas plame na interwju...a moze m,ieli lepszego kandydata na to stanowisko

Gość njiifecdhnfef
po prostu ktos byl lepszy, probuj dalej, na pewno sie uda! trzymam za Ciebie kciuki! :)

Gość Eeerrr...
Glowa do gory, nie ma co sie zalamywac! Juz sam fakt, ze zaprosili Cie na interview to wyroznienie, bo chetnych osob na pewno bylo nie malo. Najlepsze co mozesz zrobic to wyslac do nich maila z prosba o feedback, a po otrzymaniu uwaznie przeczytaj i zastanow sie nad tym co na nastepnym interview moglabys zrobic, czy powiedziec lepiej. Co nas nie zabije, to nas wzmocni, tak, ze potraktuj to jako "cwiczenie" przed kolejnymi rozmowami kwalifikacyjnymi. Niech ten jeden raz Cie nie zniecheci. Powodzenia!:)

Gość kaszpirowska
ja wlasnie mialam rozmowe przez tel. Dadza odpowiedz do piatku. Musze zmienic prace, bo w tej mojej sa rowni i rowniejsi. Podwyzki tylko dla pupili:o

Gość Ewa.....
tak już jest u nas w P- :( rozmawia się z wieloma a dostaje pracę tan, kto MIAŁ ją dostać

Gość chyba kazdego faceta
ech ,no nie przejmuj sie. tak wlasnie bywa- na tym polega zycie. zreszta i tak gratuluje ze dostalas zaproszenie na interview. ja nawet tego nie mam a znam jezyk plynnie, mam wyskztalcenie i doswiadczenie. nie lam sie tylko probuj dalej!

Gość numerowaaa
Nie zalamuj sie, tak to jest z interview, ze przewaznie musisz miec klika nieudanych zeby w koncu sie udalo.

e tam, mi już nawet nie odpisują, z interwju, na których byłam nie chcą przysłać feedbacku... coż robić, załamywać się na pewno nie wolno

Gość Eeerrr...
A ja bym napierala o ten feedback. Tez kiedys bylam na rozmowie o prace, na ktorej baaaardzo mi zalezalo, ale niestety jej nie dostalam. Poprosilam o feedback, ale nikt sie nie odezwal, wiec wyslalam kolejnego maila, a potem jeszcze jednego. Zadzwonili do mnie po jakims czasie z oferta pracy, bo okazalo sie, ze osoba, ktora wybrali w ostatniej chwili zrezygnowala, a ja "rzucilam im sie w oczy" przez te feedbackowe maile. ja osobiscie wyznaje zasade, ze jak nie wejde drzwiami, to "wepcham sie" oknem haha Do tej pory zawsze dzialalo:)

a z tym feedback to bym sobie darowala ,jestem pewna ze dosrtaniesz standardowa odp.,ze po prostu byly osoby z wiekszym doswiadczeniem/kwalifikacjami niz ty. nie ma co sie oklamywac,jezeli cie nie wizlei bo np. juz na ta pozycje obsadzili corke szefa to przeciez ci tego nie napisza, jezeli cie nie wzilei bo nie podoba im sie twoj akcent to tak samo itd. nikt nie powie ci NARPAWDE co im sie nie spodobalo- bo moga wpasc w klopoty, 2 nie chce im sie MARNOWAC czasu. sami wiece ze tutaj mozna poslac do sadu o wszystko -historia fryzjerki ktorego nie przyjela dziewczyny bo nosila szal na glowie-teraz ludzie beda sie bronic przed tym aby wyznac prawdziwy powod a najlepsza i najbardziej dylpomatyczna i logiczna odwpiedza jest - byli lepsi od ciebie ot i tyle.

poza tym teraz to juz w mailach odmownych od razu pisza ze nie przeszlas do inni kandydaci byli lepsi-wieksze doswiadczenie i kwalifikacje. . (feedback)

Eeerrr- no to mialas ZAJEBISTE szczescie. ja bym ciebie nie zatrudnila, bo wg mnie wysylanie tego samego maila w sprawie feeback(malo waznej) uznalazabym za 'annoying''. no chyba ze to byla ajaks praca w sprzedazy gdzie takie osoby ktore potrafia wkurwiac innych sa potrzebne.

Gość numerowaaa
Kazdy ma prawo do feedback z interview, niezaleznie od tego czy to wkurza pracodwace czy nie.

nie, no pewnie ze ma prawo, ale jak juz napisalam -teraz to juz daja standardowa odpowiedz , wiec nie widze sensu w dopytywaniu sie.

Gość powiało kulturą
pisz ze jestes po studiach, obronilas prace, itp ale nie pisz i nie mow ze nie masz doswiadczenia bo sama sie skreslasz, jesli na rozmowie zapytają to powiedz ze mialas staż , chwal sie a nie pokazuj czego ci brak nie klam ale sie nie obnazaj, rozmowa to nie konfesjonal wiec sie nie spowiadaj, a tak na marginesie to jedna odmowa nie jest koncem swiata pisz CV, jestes mloda, wyksztalcona więc prace dostaniesz

Gość Eeerrr...
Tak, jak napisalam wyzej czasami jest sens tylko nie powinno sie prosic o feedback, tylko o detailed feedback no i oczywiscie trzeba napisac po co Ci ten feedback, a nie tak po prostu. Zgodze sie z postem powyzej, zawsze trzeba podkreslac pozytywy, a nie negatywy. Wazne, zeby uczyc sie na bledach...

Gość styczniowy a ty jestes
przeciez pisalam ze nie mam zadnego doswiadczenia. Ze jestem świeżo po studiach!!! p1: powiedz mi cos o sobie. EWA: jestem siwezo po studiach niczym buleczka ledwo co wyciegnieta z goracego piecyka. jeszcze duzo nie wiem, ale tak jak buleczki wystarczy ze ktos mnie gdzies roziwezie a sie naucze, poznam swiat i zapamietam co i jak robic. a gdy bede juz duza to chce zostac OWOWCEM JOgobelli !!!

Gość Byt
Numerowaa jak Ty cos pierdolniesz to nie wiadomo czy plakac czy smilac! sie

Gość klklkllo
Ja też bym prosiła o feedback. Będziesz wiedziała, co zaważyło, że zatrudnili kogoś innego.

Gość fhgfhghgh
Strata nie strata, zawsze warto probowac, jesli jej zalezalo, to dla niej lepiej jak ten feedback dostanie.

Gość z USA
A probowalas w miedzyczasie szukac innej pracy? Jak ja szukalam pracy to mialam pare interviews, i pozniej czekalam, do ktorej pracy mnie chca. Nigdy nie nalezy spoczac na laurach i czekac na odpowiedz, tylko starac sie dostac jak najwiecej interviews ( rozmow kwalifikacyjnych). Nie przejmuj sie, tylko szukaj dalej.