Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche nie na temat

rozjasnienia wlosow pomocyyyy!

Polecane posty

Gość troche nie na temat

Hej ostatnio z farbowanego ciemnego brazu rozjasnialam dwa razy wlosy ( bo wracam do blondu). Uzyskalam efekt ciemnego blondu na wlosach i mam pytanie w zwiazku z tym. Czy jak kupie farbe porzadna jasny blond to zrobia mi sie juz jasne wlosy ? nosze opaski bo mam 2 kolory na glowie :/ Po 2 rozjasnianiach mam odrosty jasne a reszta wlosow jasnyyy pomarancz wpadajacy w zolc:/

Gość zdecyduj jaki masz
ciemny blond czy pomarańcz ?

Gość troche nie na temat
zalezy pod jakie swiatlo patrzy sie na wlosy ;) W dzien ciemny blond bardziej przypomina a przy sztucznym swietle pomarancz jasny;) dlatego napisalam w odcieniu ciemny blond ;)

Gość troche nie na temat
czy to jasny pomaranczy czy ciemny blond nie wiem czy powinnam poczekac i rozjasnic z jakis czas znowu czy moglabym nalozyc jasna farbe juz ?

Gość zdecyduj jaki masz
kolejne farby blond to zły pomysł ,przy tak wytrawionych włosach bedą sie ona rozjasniały cały czas z pomarańczu ,popalisz je a one nadal beda w coraz jasniejszym pomarńczu idz zrób 2 lub 3 razy pasemka rozjasniaczem w czsie 2 miesiecy wyjdziesz z tego syfu

Gość troche nie na temat
oki nie ominie mnie fryzjer w takim razie ( a sama sobie pasemek dobrze nie zrobie niestety). Dziekuje za odpowiedz. Chyba nie mam wyjscia a mecze sie z opaskami juz ponad miesiac.

Gość Nataliia blond pasemka
jedynie dekoloryzacja a pozniej farba w oczekiwanym kolorze, oczywiscie wszystko zalezy od uzyskanego efektu. Mysle jednak ze z ciemnego blondu zejdziesz do jasnego blondu przy dobrze pezerpowadzonej dekoloryzacji.