Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam sie...vx

ile zarabia SPRZATACZKA?

Polecane posty

Gość Zastanawiam sie...vx

Czy to możliwe że sprzątaczka może zarabiać 13 na godzinę? Znajome sprzątają w szpitalu, w weekendy podwojna stawka. Zastanawiam się czy nie zmienic pracy? Jak myślicie koloryzuja czy naprawdę tyle zarabiają?

Gość chyba kazdego faceta
tak ,jest mozliwe, wiekszosc osob zarabia ponad 10f sprzatajac prywatnie. nie wiem jak to jest w szpitalach itd. jakos nie sadze zeby zarabiac tam 13 f na godzin= chyba ze w BH ,czyli normalnie maja 6.50. zreszta poszukja sobie ogloszen i sama sie przekonasz. u mnie w firmie zarabiaj 8.30 na godzin- londyn-centrum

Gość numerowaaa
13 jak na sprzataczke to bardzo duzo, przewaznie jest to najnizsza krajowa.

te sprzataczki ktore znam pracuja jako samozatrudnione, za godzine sprzatania w 2 osoby biora 20 funtow czyli wychodzi po 10 na osobe, ale najczesciej ta co prowadzi interes zarabia te 10 funtow na reke, placi kolezance 6 a reszta idzie na podatek czy jakos tak, nie chce czegos przekrecic, ale 10 na godzine na reke jest.

Gość numerowaa
My mamy sprzataczke, placimy jej 25 funtow za 2,5 godziny, watpie zeby placila z tego jakies podatki, wiec ma 10 funtow na godzine. Ale z drugiej strony jak pracuje prywatnie to tu ma 2 godziny, tam 3 a w miedzyczasie musi jeszcze podrozowac miedzy domami, wiec pewnie wychodzi jej na to samo jakby przepracowala bite 8 godz po 6.50 funtow, tak mi sie wydaje.

Gość titumitu
Kuzynka ma firmę jednoosobowa. Za część przychodu płaci podatek, a cześć prosto do kieszeni. W dobrych miesiącach potrafiła wyciągnąć 1800 funtów na czysto. Praca nie jest lekka, i czasami zasuwała od rana do wieczora. Znalezienie klientów tez nie jest takie proste, w dodatku teraz kryzys to i klientów mniej.

Gość titumitu
Jeszcze tak dla prostej kalkulacji.. powiedzmy ze masz 3 klientów, 2h dziennie każdego, po 10 fontów, a i zarobić 13 tez można. wiec 6h po 10 = 60 dziennie. co daje nam tygodniowo 300 co cztery tygodnie 1200 Nie odliczam kosztów bo każdy przecież do pracy dojeżdża. Choć w większych miastach to pewnie jednak koszty rosną. czy 1200 to dużo? Weź pod uwagę że - nikt Ci chorobowego nie wypłaci - za urlop tez ci nie zapłacą

Gość zastanawiam sie...vx
No chodzi o to że to nie jest samozatrudnienie, nie chodzi o ilość klientów. Tylko normalnie sprząta się sale w szpitalu, na godziny. Np. 5 godz dziennie w weekend ( co daje 26 funtow za godzinę). Normalnie nie chce mi się wierzyć że aż tyle można zarabiać za sprzątanie!! :o podwójną stawka za weekendy czyli 26 funtow/h Czy one czasem nie kręcą? W tyg. Po 8 godz. Dziennie za 13. No i jak nie ma co do sprzątania to siedzą sobie i czekają aż zrobi się bałagan.

Gość pomysl sobie ile zarabia
pielegrnairka bo podejrzewam ze jako 15f na godz. wiec watpie zeby sprzataczka zarabiala 13.

Gość juz normalniexxx
Tak sobie rozmawiałam o tym temacie z moim facetem i stwierdził że pewnie w zakres ich usług wchodzą też te seksualne :p sorry ale 26/h w weekend x 5 przez 2 dni to jest 260 funtów. Prostytutki zarabiają tylko troszkie więcej. Przynajmniej tak wyczytalam na popularnym tu wątku :p

Gość numerowaaa
Znalam jedna dziewczyne, ktora sprzatala w szpitalu, nie wiem dokladnie ile zarabiala ale cos kolo najnizszej krajowej.

Gość zastanawiam sie...vx
Aż wierzyć mi się nie chce żeby klamaly. Zwlaszcza że jedna z nich to moja rodzina. :( nie żebym zazdroscila ale w mojej pracy ( sklep).nie zarobie zbyt dużo a tak to bym mogła sobie odłożyć na przyszłość. Wiadomo że praca nie na zawsze, tylko na czas nauki. Eh..nie wiem czy im wierzyć i rzucić ta pracę co mam teraz. One twierdzą że musialabym od zaraz zacząć pracować, więc ryzyko jest.

Gość numerowaa
Moze nie klamia, choc zapytaj sie ile maja na miesiac.

NHS to nawet pielęgniarce nie płaci 15f/godzinę :D Chyba, że takiej z 20 letnim stażem. Jedynie practice nurse w poradni ma więcej. W szpitalu wszystko od 21tys/rok. Ja miałam 11.80 najwięcej płacone jako pielęgniarka. Natomiast kiedyś w moich okolicach ogłaszała się agencja, która rekrutowała cleanerów do szpitala, z doświadczeniem i CRB, na weekendy za 14f/godz w niedzielę. Wszystko part time tylko.

Gość kola9898
to kompletna bzdura z takimi zarobkami dla sprzątaczek :D Nie wierz w to!

Gość klklkllo
Sama jestes bzdura! ob No: DCB/24533 SOC Code: 9233 Wage 8.01 - 14.00 PER HOUR Hours 15 PER WEEK Fri and Mon, 5pm-8pm, Sat and Sun 3.30pm-8pm Location DEWSBURY, WEST YORKSHIRE WF13 Duration Temporary Date posted 12 April 2012 Pension details No details held Description Are you looking for work in the Health Care Industry? Are you committed to providing a first class service to Hospitals within the Dewsbury Area? if so, Meridian Health are looking for a part time Domestic Supervisor to work on one of our NHS sites based in Dewsbury duties will be to ensure all domestics are present for work, management of the shift and ensure all necessary jobs are done within the hospital i.e sending cleaning team to those areas required. Applicants with previous CRB dated within the last six months would be consider or employer will be provided one, the cost of which will be reimbursed from applicants wages Successful applicants are required to provide an enhanced disclosure. Disclosure expense will be met by employer. How to apply

Dzis rozmawiałam ze znajomą pielęgniarką. ( angielka) Mówiła że sprzątaczki w sobotę i niedzielę mają lepsze stawki niż ona.

I.Wtrace sie chociaz nie mieszkam w UK I nie sprzatam ale mam bliska mi kolezanke ktorajest samozatrudniona I ma 140 koron na czysto po odliczeniach , dziennie ma dwa domy tak ustawione na 8 godzin I w sasiedztwie wiec nie traci na dojazdy pozatym w weekendy 2_3 biura , ma sporokasy nigdy nie powiem ze sprzataczka zarabia najmniejsza stawke , chorobowe jej sie nalezy powyzej siedmiu dni a za urlop placi sobie sama stac ja na to , tak czy inaczej ma lepiej odemnie Ps wybaczcie pisownie!

Gość fifirififi
ja pracuję jako cleanerka w prywatnych domach - mam 8 na godzinę, pracuję po 4-5 godzin dziennie i jestem bardzo zadowolona - mogę sobie pozwolić na luksus tak krótkiego dnia pracy, bo mój mąż jeździ na tirach i zarabia 450 tygodniowo, a poza tym mam dziewięcioletnie dziecko, które trzeba zaprowadzić i odebrać ze szkoły

Gość no wiesz co....
Pracując przez agencje zarabia sie najniższa krajowa bo każda agencja pobiera opłaty. Pracując w prywatnych domach jako selfemployed spokojnie można wyciągnąć 10 a nawet więcej na godzinę. Nie wiem jednak jak to jest w szpitalach.

Gość w niemczech praca na dziko
10-12,5 eur na godz w szwajcarii: 20 -25 frankow

Gość gość
Witam cleanerki. Czy na forum jest jakas dziewczyna z Londymu? Szukam takich sprzatan w domkach prywatnych. Jakby ktos chcial oddac taki domek za wymagrodzenie oczywiscie bede wdzieczna.

Gość gość
Ja pracuję w małym hoteliku czyli sprzątam pokoje, na godzinę mam 7,85 funta, a w niedzielę 150% stawki