Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Druga ciąża i konflikt

Jak to bedzie?

Polecane posty

Nie mam miesiączki planuję zrobić test,ale już się zaczynam martwić jak to będzie??Jeżeli wyjdą 2 kreski to szybko lecieć do ginekologa i mówić o problemie?Czy będę musiała na wizytę czekać normalnie około tych 2 tyg czy przyjmą mnie od razu?Jak było u was?Z góry dziękuję za wypowiedzi

Aha-no i czytałam że po pierwszej ciąży powinnam dostać zastrzyk a ja tak owego nie dostałam.Bynajmniej nic mi nie wiadomo.

jak urodzilas 1 dziecko to zrobili mu/jej badania grupy krwi? ja mam AB rh - a u corki wyszlo AB rh + wec mi podali zastrzyk. jeden przyjelam mniej wiecej w polowie ciazy.

Nie znam nie robili mu.Czy to jakieś niedopatrzenie z ich strony?

i mam rozumieć że w pierwszej ciąży dostałaś ten zastrzyk?Ja mam Arh - a mąż ABrh+.

Wypowie się ktoś jeszcze?

konflikt mozesz miec z dzieckiem czyli jesli teraz ty masz - a maz ma + i dziecko ma + po mezu to jest to niebezpieczne. w mojej karcie ciazy grupa krwi byla zanaczona na czerwono, zeby lekarze nie zapomnieli. mialam podawany 1 zastrzyk w polowie ciazy, pozniej badania na przeciwciala. jak urodzilam to od razu pobrali malej krew do badania a ze miala grupe + to podali mi zastrzyk.

Szukałam i nic nie znalazłam.Grupa powinna być też wpisana w książeczce zdrowia a nie ma.Nie wiem pewnie z moim szczęściem nie zauważyli a moja była ginekolog olała jak zresztą fakt też że dziecko się prawie udusiło!!!

wiesz ja na twoim miejscu bym zrobila dziecku szybciutko badanie na okreslenie grupy krwi. na pewno nie kojarzysz zeby zaraz po porodzie podali ci zastrzyk? poszukaj w dokumentacji medycznej ze szpitala. jakis twoj wypis itp. tam powinno byc wpisane jesli ci podali. i poszlabym tez od razu do lekarza jak tylko test wyjdzie pozytywny.