Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

uzdrowicielki

Polecane posty

mając na uwadze wielkiego, wąsatego Gruzina, J. Stalina, raczej nie zadawałbym się z ta Gruzinką.

Gość zenden
byłem kiedyś u uzdrowiciela nazywał się haris i pomógł mi tyle co umarłemu kadzidło nadal choruję

Gość zenden
gratis w wawie wtedy na terenie wzt leczył

Gość w tym filmie wystepoje
też słynny włoski egzorcysta Gabriel amorth

Gość zenden
nic żadnychdanych

Gość piany wtorek
haris to okultysta W chwili, gdy stal za mną, zaczęłam się nieoczekiwanie modlić. Moja modlitwa płynęła naprawdę z głębi serca. Harris w tym czasie ciągle stał nade mną. Jego zabiegi wydłużały się. Po kilku minutach powiedział, że nic z tego nie będzie. Zdumiałam się. "Dlaczego" - zapytałam. "Bo czuję mur, nie mogę się przebić" - odpowiedziałl Harris. Nagle uświadomiłam sobie, że tym murem jest moja modlitwa. W chwili, gdy stal za mną, zaczęłam się nieoczekiwanie modlić. Moja modlitwa płynęła naprawdę z głębi serca. Harris w tym czasie ciągle stał nade mną. Jego zabiegi wydłużały się. Po kilku minutach powiedział, że nic z tego nie będzie. Zdumiałam się. "Dlaczego" - zapytałam. "Bo czuję mur, nie mogę się przebić" - odpowiedziałl Harris. Nagle uświadomiłam sobie, że tym murem jest moja modlitwa. W chwili, gdy stal za mną, zaczęłam się nieoczekiwanie modlić. Moja modlitwa płynęła naprawdę z głębi serca. Harris w tym czasie ciągle stał nade mną. Jego zabiegi wydłużały się. Po kilku minutach powiedział, że nic z tego nie będzie. Zdumiałam się. "Dlaczego" - zapytałam. "Bo czuję mur, nie mogę się przebić" - odpowiedziałl Harris. Nagle uświadomiłam sobie, że tym murem jest moja modlitwa. http://www.psychomanipulacja.pl/art/bylam-podajaca-u-harrisa.htm http://www.youtube.com/watch?v=j6YPniHfhrY&feature=player_embedded

Gość Znakk
mam HIV, uzdrowi mnie?