Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ivalia

ojciec zdradza mamę..........://

Polecane posty

Gość sddsa
Ojciec sukinsyn a matka też sama sobie winna, że pozwala się tak traktować. Chcesz jej pomóc? Nie da rady, matka zakochana jest w Twoim ojcu a jej misiaczku i tylko czeka aż stary się wyszaleje i wróci do niej. A prawda jest taka, że skoro szukał szczęścia gdzie indziej musiało mu czegoś brakować-zapewne seksu, ilości albo jakości. Może mama skupiła się bardziej na praniu, gotowaniu i byciu kurą domową niż żoną? Może zapisz ją gdzieś na jakiś miting dla zdradzanych kobiet? Może tak jej co nieco wytłumaczą.

mojej mamie nic nie trzeba tłumaczyć bo nie jest głupią kobietą, uwierz mi. i nie widzę winy mojej mamy w tym że ojciec jest gnojem

Gość zrób mu sajgon w domu
ja bym mu od razu powiedziała co na ten temat myśle, nie przejmuj sie co pomysli mama, bo ona inaczej zagryzie sie wewnetrznie, a temu lachonowi na drzwiach bym napisała kim jest, niech sie wstydzi

Gość rfgfgfdggdfgdfgfd
widocznie nie jest taka mądra jak ci się wydaje skoro jeszcze dziada nie wyrzuciła z domu do kochanki , i każe siedzieć cicho żeby się nie wydało jak wielkie nosi poroże

każe siedzieć cicho żeby młody zdał maturę, każdy najmądrzejszy kto nie był w takiej sytuacji.....:( sytuacja się pewnie tak lajtowo nie zakonczy..