KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 CO LEPSZE? PLASTRY CZY TABSY? nie ukrywam ze mam skleroze...hm i pewnie zapominalabym o tabletkach.ale tez nie chce przybrac na wadze. wypowiedzcie sie kobiety> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miliana23 Napisano Kwiecień 16, 2012 dobre są Jaśmin nie przytyłam i nawet schudłam bo usuwają nadmiar wody z organizmu po plastrach się żle czułam a co do systematycznosci nastawiam budzik w komórce na powtarzający i nie ma problemu że się zapomni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 kazda moze je brac?czy to lekarz ustala jakie mozesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miliana23 Napisano Kwiecień 16, 2012 musisz byc pełnoletnia przeprowadzi wywiad albo zleci badania i przepisze ja biore juz x lat bo nie planuje 2 dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 mam 23 lata i synka 14 mies.nie planuje kolejnych dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vau pe Napisano Kwiecień 17, 2012 MI nie odpowiadały ani tabletki ani plastry. Być może w Twoim przypadku będzie inaczej, każdemu pasuje coś innego. Powinnaś skonsultować się z lekarzem, na forum oceny są subiektywne. Ja akurat używam mikroskopu owulacyjnego i prezerwatyw - w dni płodne. I taka metoda mi odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Kwiecień 17, 2012 Każdy organizm reaguje inaczej, więc nie ma co się sugerować opiniami forumowiczek. Najlepiej będzie jak zrobisz badania hormonalne i lekarz na ich podstawie dobierze metodę antyk. Co do sklerozy przy zażywaniu tabsów - sprawdzonym sposobem jest włożenie blistra do szafki/szuflady z bielizną - codziennie rano sięgasz po majtki, stanik, więc automatycznie weźmiesz tabletkę. Poza tym po pewnym czasie robi się z tego przyzwyczajenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szz Napisano Kwiecień 17, 2012 Jeśli masz słabą pamięć i regularne branie tabletek byłoby problemem, polecam Nuvaring. To krążek dopochwowy który wkłada sie na 21 dni, potem na tydzień wyjmuje i wkłada kolejny. Nie będziesz go czuła i nie musiałabys sie martwić ze zapomnisz o tabletce. Kosztuje 50 za sztuke, 145 za 3pak w opakowaniu ekonomicznym.Ja go używam od 2 lat i jest niezastąpiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach