Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAAMILA23

ANTY!! ANTY!!

Polecane posty

CO LEPSZE? PLASTRY CZY TABSY? nie ukrywam ze mam skleroze...hm i pewnie zapominalabym o tabletkach.ale tez nie chce przybrac na wadze. wypowiedzcie sie kobiety>

Gość Miliana23
dobre są Jaśmin nie przytyłam i nawet schudłam bo usuwają nadmiar wody z organizmu po plastrach się żle czułam a co do systematycznosci nastawiam budzik w komórce na powtarzający i nie ma problemu że się zapomni!

Gość Miliana23
musisz byc pełnoletnia przeprowadzi wywiad albo zleci badania i przepisze ja biore juz x lat bo nie planuje 2 dziecka

Gość vau pe
MI nie odpowiadały ani tabletki ani plastry. Być może w Twoim przypadku będzie inaczej, każdemu pasuje coś innego. Powinnaś skonsultować się z lekarzem, na forum oceny są subiektywne. Ja akurat używam mikroskopu owulacyjnego i prezerwatyw - w dni płodne. I taka metoda mi odpowiada.

Każdy organizm reaguje inaczej, więc nie ma co się sugerować opiniami forumowiczek. Najlepiej będzie jak zrobisz badania hormonalne i lekarz na ich podstawie dobierze metodę antyk. Co do sklerozy przy zażywaniu tabsów - sprawdzonym sposobem jest włożenie blistra do szafki/szuflady z bielizną - codziennie rano sięgasz po majtki, stanik, więc automatycznie weźmiesz tabletkę. Poza tym po pewnym czasie robi się z tego przyzwyczajenie.

Gość szz
Jeśli masz słabą pamięć i regularne branie tabletek byłoby problemem, polecam Nuvaring. To krążek dopochwowy który wkłada sie na 21 dni, potem na tydzień wyjmuje i wkłada kolejny. Nie będziesz go czuła i nie musiałabys sie martwić ze zapomnisz o tabletce. Kosztuje 50 za sztuke, 145 za 3pak w opakowaniu ekonomicznym.Ja go używam od 2 lat i jest niezastąpiony