Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysia pysia

Jak przekonac rodziców na wyjazd do Egiptu, do chłopaka?

Polecane posty

Gość tysia pysia

Nigdy nie bylam w tak fantastycznym zwiazku chociaz jestesmy na odleglosc, co dziennie kilkanascie sms, zadz do siebie co jakis czas, bo za rowno jedno jak i drugienie chce sie naciagac na koszty... ale nawet przez net rozmawiamy, co go niestety tez kosztuje, kiedy ja napisze ze mam czas byc teraz w necie to rozmawiamy ile za przeproszeniem wlezie:) chce do niego poleciec, mam swoje pieniadze, ale rodzice i tak sie nie zgadzaja, mysle o nim, ale mysle tez o rodzicach.bardziej czuje za powinnam sie im sprzeciwic... juz nie mam sily z nimi po raz kolejny to przerabiac:(

Gość hhhjjhjhhj
dziwisz im sie ze nie chca wysłać córki do jakiegoś obcego araba?:o w dodatku pewnie nastoletniej corki bo inaczej nie prosiłaby o zgode

Nie wiesz, że w Egipcie to tylko sex biznes kwitnie? Ludzie tam jeżdżą głównie po to, żeby się puszczać.

Gość wątroba
popierdoliło cię czy co do lekcji kurwa marsz

najpierw spytaj czy ich stać finansowo, na wynajęcie detektywa Rutkowskiego, by ciebie odnalazł i przywiózł twoje zwłoki.

a ile masz lat? to też zależy od tego.. może jesteś za młoda i rodzice po prostu boją wypuścić Cię samą? Znają Twojego chłopaka? Może nie wiedzą, czy mogę mu zaufać? Oni na pewno chcą dla Ciebie dobrze.. Myślę, że zachowanie naszych rodziców w stosunku do nas bedzięmy mogli zrozumieć dopiero wtedy kiedy sami będziemy mieli dzieci..

Gość ona19901112
następna naiwna poleciała na egzotycznego ruchacza ? on będzie Ci się przmilał mówił że kocha, aż zaprosisz go do polski i wize dostanie, jak już dostanie wize to kopnie Cię w dupe. oni łapią się wszelkich sposobów.

Gość mjjjkhmjhgm
jak cie troche pobajeruje i przerucha to albo zostaniesz jego żonką i bedziesz rodzić nowych wyznawcow allacha albo da ci na odjezdne jakąś rzecz zebyś przekazała jego kumplom za granicą, a pozniej okaze sie że w środku były narkotyki i pójdziesz do arabskiego wiezienia, ewentualnie sprzeda cie do burdelu

Gość sdsfsf
Musi byc prowokacja, nie wierze, ze nawet nastolatki moga byc az tak glupie i naiwne.

Gość tysia pysia
to nie jest prowokacja, ja go kocham. mam 13 lat piszę bo jakiś prawik pytał o to

Gość hhhjjhjhhj
jak pipka swędzi a koledzy sie nim nie interesuja bo grubsze,brzydsze itp to jak trafi sie jakiś sympatyczny arab który im pierze mózg że sa cudowne i piekne to rozum im sie wyłącza i zapominają o tych wszystkich zagrożeniach i sa gotowe uciec z domu do obcego kraju:D bo przecież Ali czy inny Mohamed je tak strasznie kocha:classic_cool:

Gość tysia pysia
mój ukochany ma 67lat i pisał że nie jest muzułmaninem tylko wyznawcą mirty czy mirry jakoś tak taki okultysta czy coś powiedział też jest antychrystem i będe jego królowa i bedziemy rządzić całym światem a z donaldinia zrobimy stańczyka

Gość tysia pysia
a Jarełe zostanie biskupem naszej wiary:)

Gość tysia pysia
ej... nie uzywajcie mojego nicka. mam 21 lat. a chlopak o rok mlodszy.

Gość tysia pysia
ty pedofilu bzykałaś już go