Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łole...lelele

Jestem kleptomanką , ciągle kradne

Polecane posty

Gość łole...lelele

Mam 22 lata , studiuje prawo (!!) :O i nałogowo kradnę od zawsze. Jako dziecko kradłam koleżankom i kuzynkom zabawki, potem u znajomych rodziców płyty z muzyką, karty telefoniczne, kosmetyki, perfumy. Raz zauważyła córka znajomej ojca,zadzwoniła czy nie wzięłam jej kart..miałam wtedy 11lat nikt się mnie nie czepiał. Jako 16 latka ukradłam pierwszą koszulke w sklepie Reserved. Potem spodnie z koleżanką, następnie buty, bieliznę , kurtke i tak dalej... Doszłam do wprawy ,potrafię teraz wynieść ze sklepu lub salonu telefon, drobny sprzęt elektroniczny. Kradzież jedzenia to codziennosc. Regularnie podjadam w marketach bagietki, bułki, ser na wagę, owoce. Panie mi ważą, naklejają metke z ceną do kasy, a ja otwieram i zjadam. Nikt mnie na tym nie nakrył. Zostałam złapana raz, miałam 18lat, w sklepie Zara, nie zauważyłam naklejki alarmowej, wezwali policję. Obyło się bez kłopotów, 'wytargowałam' jedynie mandat na slodką buzie dziewczynki.

Gość też kradnę czasami
a kradnij a co to takiego. przecież okradasz złodziei. kradnij ile się da, kiedyś kończysz.

Gość też kradnę czasami
politycy okradają nas każdego dnia i myślisz że mają wyrzuty sumienia z tego powodu ?

Gość jam lasica
też kradnę, boję się że się uzależniłam... najbardziej na szmateksach, mimo, że te ubrania koszują bardzo mało to i tak wszystkie zabieram...

Gość Nie nakręcam się
W dzisiejszych czasach to dobra sprawa.Powiem,że szczerze Ci zazdroszczę tej umiejętności.Najdroższe jest żarcie więc możesz zaoszczędzić mnóstwo kasiory. Państwo nas okrada i nami sie nie przejmuje więc nie widzę przeszkód ż Ty robisz podobnie! Byle byś nie kradła w swoim gronie,koleżanek,rodziny,tego nie popieram.

Gość ale dlaczego kradniesz
? :O

"ale dlaczego kradniesz" bo jestem kleptomanką cieciu

Gość zaraza XXI
wybronisz sie...prawo studiujesz,ale pamietaj....jak isc siedziec to za miliony a nie za bulke warkoczowke hahahaha.

chciałam zapytać grzecznie jak ty to czujesz dokładnie że wyciągasz łapę po te rzeczy ale dla ciebie już wytłumaczone i masz w dupie. Nie pieprz o tej kleptomanii. To cie nie rozgrzesza złodziejko. Mam nadzieje że zaczną cię łapać na gorącym uczynku i się ośmieszysz przed znajomymi i rodziną i ci zostanie przed nimi łata potem już do końca życia.