Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uno13

Oferta dla zdecydowanej i powaznej

Polecane posty

Gość uno13

Witam, W ramach wstępu mam na imię Bartek mieszkam w poznaniu. mam 188cm wzrostu, 74kg wagi, 25lat. zdjęcia na maila, co do mojego wyposażenia na pewno nie będziecie narzekać, wszystko na foto. Nie pisze tutaj aby dostac miliony hejterskich komentarzy, szukam kobiety ktora zrozumie ze nie mam czasu na wychodzenie do miasta i szukanie towarzystwa wole wyjsc wlasnie z Toba do kina na kawe herbate a moze nawet spotkac sie na wspolna noc z winem i dobra zabawa ktora odprezy nas oboje od codziennosci. Szukam zdecydowanej chętnej na wolne spotkania, najchętniej polegające na dłuższej znajomości. Chciałbym spełnić swoje a przede wszystkim twoje marzenia, poszukuje śmiałych najlepiej doświadczonych Pań które mogłyby mnie czegoś nowego nauczyć. Wszystko zależy od Ciebie na co masz ochotę. Ogromna przyjemność sprawia mi zadawalanie kobiety, Najbardziej chciałbym spróbować seksu analnego, lecz nie jest to warunek. Wszystkie możliwe zabawy w łóżku wchodzą w grę co tylko zechcesz. Dyskrecja zapewniona, jeśli jesteś zapracowana nie masz czasu na poznawanie panów a czasami masz ochotę na dobra zabawę bez zobowiązań i problemów to zapraszam. Czekam własnie na ciebie, napisz na maila. uno13@op.pl Nie robi mi różnicy wiek chociaż wolałbym około 25-35lat. Najbardziej mi zależy na higienie, oraz dobrej relaksacyjnej odprężającej zabawie z gorącą kobietą która wie czego chce. pozdrawiam Bartek

Gość tralalala la
I tej kobiety szukasz wśród matek i ciężarnych? :D Dziecko, idź na erotyczne lub uczuciowe

Gość Eerrato
Ale dlaczego na Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci ???

Gość Renia Graboska
Chyba jednak pozostaniesz mi wierny :P :classic_cool:

Gość Krzywatutka
odbiegnę nieco od tematu i zapytam, czy macie już jakieś plany na Sylwestra?

Gość Fafinette
jeśli zależy chłopczykowi na higienie to przyniosę mydło w płynie. niech się umyje :D