Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volos85

jak to zrobic??

Polecane posty

Gość volos85

Mam pytanie, może ktoś bedzie miał pomysł jak poznac chlopaka. Krótko chlopak był u mnie dwa razy zakładał neta i tel z kablówki. drugim razem był sam w miere ok sie gadało. wiem tylko jak sie nazywa i w jakiej firmie pracuje. chcialabym go poznac , ale nie zamierzam pisac bezposrednio np na nk bo to nie w moim stylu. nawet nie wiedzialabym co pisac. nie wiem czy moze nie jest zajety. aaaa i nie moge tez zglosic awarii bo podobno on sie zajmuje tylko zakladaniem neta a nie serwisem. jakies pomysly?????

Gość volos85
nikt nie ma pomysłu , pisze bo moze ktos bedzie mial swieze spojrzenie na te sprawy

jakbys go zainteresowala sam by szukal kontaktu badz zostawił Ci nr,tak wiec marne szanse-odpuść sobie

Gość volos85
w sumie masz racje. dalam wtedy ciala jak podpinal tel bo malo gadalam bo dopiero co weszlam do mieszkania jeszcze sobie zrobilam kawke a jemu nawet nie zaproponowalam. no nic dupa zbita.

Gość adaaaaaaaaaaaaa
nie nakrecaj sie.....byc moze on jest taki WSPANIALY ze ma panne wizje slubu i inne priorytety po co masz sie rozczarowac ..przerobilam to na kurierze zatem nie zycze ; ]

Gość volos85
spoko jeszcze sie nie nakrecilam . bez sensu tak tylko mysle jak siedze sama ze fajnie by bylo kogos poznac.

Gość volos85
ze moglabym wykazac w koncu jakąś inicjatywe, bo ja z tych co nie patrza na faceta ktory sie spodobal itp

Gość hghghjjk
daj mu spokoj, sam by cie poderwal jakbys mu sie podobala

Gość volos85
adaaaaaaaaaa co z tym kurierem?? ciekawa historia

Gość volos85
ok macie racje, dzieki za sprowadzenie mnie do realnego swiata