Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powazniepytajaca22

SYTUACJA Z PEWNYM CHLOPAKIEM-PROSZE O RADY ;(

Polecane posty

Gość powazniepytajaca22

Na poczatku chce zaznaczyc, ze pisze tu poniewaz potrzebuje rady a nie glupich wypowiedzi nie wnoszacych nic do tematu. Otoz od pewnego czasu(okolice karnawalu, styczen) zaczelam chodzic do pewnego klubu. Kojarze z widzenia stamtad z imprez juz troche ludzi. Zawsze widze jednego chlopaka (na oko z 25 lat- ja mam 22) .Nigdy nie bawi sie na parkiecie ewentualnie troche "rusza sie" przy stolikach -wiecie o co chodzi ."potancuje" sobie z boku. Zawsze przychodzi z 2 tymi samymi kolegami. Widzialam go w sobote. Myse ze on mnie tez kojarzy -usmiecha sie itd. Dodam ze jest przystojny. Jak myslicie, czy jest niesmialy? Skoro nigdy nie tanczy i nie widzialam zeby 'wyrywal 'jakies dziewczyny?Chce mu sie przychodzic do klubu zeby saczyc piwko i patrzec jak ludzie sie bawia? Pewnie za jakis czas znow bede w tym klubie, chce do nego zagadac hmm ale nie wiem nawet co ;( Zawsze faceci pierwsi do mnie zagadywali robiili pierwszy krok wiec nie wiem jak sie zachowac, pomozcie !

Gość powazniepytajaca22
nikt sie nie wypowie :( ??

Gość sdgsg
Uśmiechnij się do niego, powiedz cześć. Chłopak się ośmieli i poznacie się.

Gość powazniepytajaca22
sdgsg, mam nadzieje ze to cos da;) Na tyle to sie moge odważyc;p

Gość powazniepytajaca22
up up!

Gość powazniepytajaca22
oczywiście od razu zaznaczam,ze o seksie nie ma mowy, byłam kiedyś zgwałocna i mam teraz uraz ale chciałabym pomiziac sie pochodzic za reke i do kina zeby pojsc.

niektórzy faceci nie sa nieśmiali ( w sensie ogólnym) ale nie lubia tańczyć bo się boją, że się ośmieszą czy głupio wyglądają

Gość siak
następnym razem ja go zobaczysz a no uśmiechnie się na Twój widok po prostu podejdź do niego i się przywitaj, wydaje mi się że jest niesmiały, co Ci szkodzi? :D

Gość madziulaaa12
mi tez sie wydaje ze jest po prostu niesmialy choc z drugiej strony przystojny chlopak chodzavy co tydzien na imprezy niesmialy...hm

Gość zzxxxcczxzc
jestem facetem, mam 26 lat. chcialbym od takij ddziewczyny uslyszec: Zatańczysz ze mną ? --- i nic więcej :) do tego lekki uśmiech ;) ostatnio czesto do mnie dziewcyzny podchodzą same na parkiecie i pytają sie, czy zatancze :) to na prawde mile... i wcale nie jakies dziwne. takie czasy mamy ;P rownouprawnienie :D jesli Ci sie podoba i masz na tyle odwagi, zapros go do tanca ;)

Gość Chamski Traktorzysta
Ewentualnie zaproponuj mu grzecznie lodzika

Gość powazniepytajaca22
Dziekuje podszywowi powyzej, obejdzie sie bez ciebie. Dzieki za rady chyba zrobie tak jak mowicie. Odwaze sie i podejde do niego, jak mnie wysmieje to najwyzej jedyna strata bedzie to ze megaglupio bedzie mi sie nastepnym razem pokazac w tym klubie;p