Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty- koncepcja

Tabletki antykoncepcyjne czy spirala

Polecane posty

Gość anty- koncepcja

Zastanawiam sie nad antykoncepcja przez 10 lat bralam tabletki anty niedawno urodzilam dziecko i teraz zastanawiam sie nad zabezpieczeniem. Czy wrocic do tabletek ktore wczesniej bralam czy zalozyc spirale ktora niby jest jaka super. Jednak slyszalam ze sa drozsze i tansze spirale i ponoc te tansze sie lamia ale ja sie nie orietuje na ten temat tylko wiem tyle co slyszalam od znajomej. Prosze doradzcie a moze macie jakis inne skuteczne sposoby antykoncepcyjne, dodam ze w przyszlosci chcialbym miec drugie dziecko.

Gość anty-koncepcja
;-)

Gość monika1574
Proszę o pomoc ! Napisałam temat pt ''Okres, proszę o pomoc !'' jest on dwa tematy niżej niż twój. Bałagam odpowiedz na mój temat !

Gość anty-koncepcja
Podnosze :-)

Gość Renia 76
Czesc ! Ja mam zalozona juz druga wkladke z hormonem Mirene . Jedynym jej minusem jest koszt bo z zalozeniem placilam 1100 zl . Nadmieniam , ze rodzilam przez cesarke , zaraz po urodzeniu bralam Cerazette . Wkladka spisuje sie dobrze , nie mam zadnych dolegliwosci jak infekcje czy krwawienia . Okres zredukowal sie do malych plamien . Pozdrawiam .

Gość spiralkowa mama
Właśnie jak w temacie, mam spirale T 380 cooper jakoś tak, bez hormonów, bo nie mogę, tabletek też nie mogłam i zawiodła. Mimo że znam przypadki ciąży również przy tabletkach jak i spirali ale przecież nie sądziłam że ja się znajdę w tym 0,1% kobiet. Może jednak ta mirena jest najlepszym rązwiązaniem, bo i spirala i hormonalna, zawsze mniejsze ryzyko. Pozdrawiam