Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.k......

praca-boje sie!!

Polecane posty

Gość m.k......

Witam. Za tydzien zaczynam moje pierwsza prace w zyciu. wczesniej bylam tylko troche na stazu. Strazsznie sie boje, od paru late sie lecze na depresje, nwerwice i mam fobie spoleczna ale chodze na terapie i nad soba pracuje.jakos CUDEM udalo mi sie znalezc prace biurowa.cieszylam sie ale teraz jestem przerazona, ze nie dam rady, ze zrobie wszystko zle, ze sie tam rozplacze albo ze mnie nikt nie polubi lub stane sie tam ofiara losu. teraz moje objawy sie nasilily, niemoge sopac w nocy, oplacze okrpomnie sie boje tam isc,to mnie paralizuje,mialmtak ktos,jak udalo sie wam z tego wyjsc????

Gość ta juz ci uwierze...
to jak ty dostalas tą pracę, ja to dopiero mam fobie i NIGDY nie pracowalam

Gość ujikl;
ja mam okropna nerwice ale jakos pracuje, radze sobie, nie ma tyragicznie chociaz codziennie zle sie czuje

Gość m.k......
na terapi doszlam do takiego etapu ze postanowilam zrobic cos z soba, poszukac czegos co prawda szukalam ponad rok ale znalazlam prace gdzie nie mili duzych wymagan, szukali kogos od zaraz na zastepstwo to nie praca na stale tylko na 3 miesiace jednak sie boje ze cos namieszam, popsuje, po prostu to nad czym tak dlugo pracowalam( strach) wraca....;( zreszta musze isc do pracy bo chce uciek z domu alkoholowego a mam juz 27 lat wykoncze sie tu....;/

Gość peerrffuumm
Dostalas prace- to juz sukces. Uwierz w siebie! Nie rzuca Cie od razu na gleboka wode! Poczatki dla kazdego sa trudne

Gość m.k......
dziekie perrrffumm za wsparcie,nawet jedno dobre slowo to dla mnie duzo bo w domu slyszalam tylko obelgi i klotnie moim marzeniem jeste sie wyprowadzic z domu ale do tego wlasnie potrzebna mi praca musze, po prostu musze sie przelamac aby wyjsc z zamknietego kregu

Gość kasienkaabc..
mozesz do nas przyjść na Nie moge znalezc pracy na tym dziale o pracy 🌻

Nie rozumiem jak można coś spiepszyć w pracy i jeszcze o to drżeć. Co Ty dziewczynono nogi nie masz że sobie nie poradzisz? mogłabym zrozumieć gdybyś miała tam w tej pracy się ścigać bez jednej nogi, ale tak?! Ogarnij się!

Gość Karrinaaaa
ja tez sie boje chodzic do pracy pomimo ze pracuje juz 2 lata