Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaikakaka

Jaka fryzura do diademu?

Polecane posty

Gość mozaikakaka

Bede miec diadem, ale ze mam odstajace uszy to nie moge sie zdecydowac na zadnego koka, lub na jakiekolwiek wysokie upiecie:( Zwykłe loki tez mnie nie satysfakcjonują... Moze macie jakies propozycje? Włosy proste, do połowy pasa

Ja do diademu mialam wlasnie przy dlugich wlosach loki pol upiete pol puszczeone. Popatrz w necie na pewno cos znajdziesz.

Gość janineczka12345
Dziewczyno, diadem to najwieksza wiocha jaka mozesz na siebie ubrac. Ogarnij sie ;/ Wies spiewa i tanczy ;/

Gość mozaikakaka
Janineczka- jeszcze wiekszą wiocha jest brak umiejetnosci odpowiadania na pytanie ktore jest zawarte w temacie :]

Ja będę miała diadem , z przodu grzywka długa na jedna stronę, góra natapirowana i spiete z boku

Gość janineczka12345
mozaikakaka weź sie nie unos. Ogarnij sie, jak Ty w ogole bedziesz wygladała? Stare zakompleksione babsko, korony jej sie zachciało, tez mi cos!

Gość back_in_time
e tam znowu bez przesady z tymi uszami, może to po prostu Twoja wyobraźnia ;) a poza tym możesz też przecież tak upiąć włosy, że je zasłonią. A jak masz takie długie włosy to masz pełne pole do popisu, w celu poszukiwania inspiracji możesz sobie zajrzeć tutaj http://www.facebook.com/media/set/?set=a.439058222779769.106528.127638047255123&type=3 są też fryzurki, które zasłaniają uszy, więc nie masz co się martwić.