Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazniedaleka..

CZESTE ODDAWANIE MOCZU PLUS BOL NEREK I MDLOSCI-POMOCY!

Polecane posty

Gość onazniedaleka..

Aby zapobiec zartom- w ciazy nie jestem. Od 3 tygodni mam ten sam problem=nie wiem czy to kregoslup czy nerki ale...zaczne od poczatku. Boli mnie przy ledzwiach, zawsze ubieram sie cieplno, szczegolnie w tych partiach. Pije duzo plynow (woda, herbata, soki). Czuje, ze cos jest nie tak. Czesto oddaje mocz, cisnie mnie pecherz, wstaje w nocy. w nocy czesto nie moge spac, bo mnie bola ledzwie... Dodatkowo jest mi niedobrze... i slabo.Nic mi sie nie chce. Prosze o pomoc, jestem sama i to nie w Polsce. serdecznie dziekuje! (przechodzi jedynie jak goraca kapiel wezme, ale to tylko wtedy). czy isc z tym do lekarza, czy poczekac az p rzejdzie?

Gość lody vaniliowe :)
Miałam dokładnie ten sam problem. Chodziłam od lekarza do lekarza. Stwierdzono że częste oddawanie moczu i mdłości występują u mnie na tle nerwowym, a ból krzyża od przemęczenia :/ Dobrych kilka lat upłynęło zanim trafiłam na prawdziwą przyczynę, a była to candida. Sprawdź czy przypadkiem u Ciebie też nie jest to przyczyną dolegliwości z którymi się borykasz. Robi się test na czczo, resztę znajdziesz w linku. http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html

dodam jeszcze że miałam robione różne badania i wychodziło że wszystko jest ok, a ból dalej dokuczał :/ Może mieszkałaś kiedyś lub mieszkasz w mieszknaiu w którym jest wilgoć lub grzyb na ścianach.. Tutaj też jest fajny artykuł który mi naświtlił to i owo http://www.igya.pl/wszystkie/462-szkodliwe-dla-zdrowia-wplywy-plesni-domowej.html

Gość onazniedaleka..
dzieki ....mam nadzieje ze mi wkrotce przejdzie... jutro do pracy a ja nie mam sily.. czy wypada zadzwonic do szefowej i uprzedzic ja ze nie moge przxyjsc jutro do pracy?

Gość onazniedaleka..
u mnie we lazienc3e pojawily sie male plamki na scianie.ale one juz sa od jakiegos czasu a ja mma te objawy odf 3 tygodni :/

Zawsze może to być coś innego ale warto sparwdzić czy przypadkiem nie tędy droga. Pozdrowionka 🖐️

Gość onazniedaleka..
dokladnie. slucchaj, jakby co to jutro mialabym lekarza ale w tym samym czasie mam prace. czy nie lepiej zadzwonic do szefowej i uprzedzic ja ze nie moge przyjsc...? czy juz raczej za pozno?

Gość onazniedaleka..
upup

Gość Magdalena 2012
onazniedaleka..-zrobiłas test ?

Gość gość
Mam dokładnie ten sam problem! I identyczne objawy,sama już nie wiem co robić. Badania wychodzą książkowo,ginekolog powiedziała że wszystko okej,zostaje usg nerek,chociaż rok temu miałam ten sam problem i na usg nic nie wyszło,a bóle przeszły same.

Gość gość
To może być schodzący z nerek piasek.

Gość gość
to wygląda na zapalenie odmiedniczkowe nerek

Gość gość
dlaczego nie pójdziesz do lekarza? z nerkami nie ma żartów

Gość gość
obstawiam chore nerki, przy stanach zapalnych łatwo pomylić ból z tym od kręgosłupa lędźwiowego podstawowe badanie moczu oraz badanie krwi na kreatyninę, mocznik, gfr wyniki od razu pokażą czy są bakterie w moczu i czy nerki funkcjonują prawidłowo

Gość gość
mdłości i wymioty to typowy objaw niewydolności nerek moja babcia tak miała, długi czas nie orientowała się że coś jest nie tak uważała że mdłości to efekt tego że się czymś struła lub zjadła za dużo często wymiotowała lub miała biegunki gdy przesadziła z jedzeniem okazało się że ma schyłkową niewydolność a objawy które miała były wynikiem tego że jadła zbyt dużo białka gdy zaczęła stosować odpowiednią dietę mdłości minęły, nerki nadal ma chore i musi brać leki

Gość gość
To wcale nie musi oznaczać choroby. Najpierw trzeba wykonac badania, zeby mozna bylo cos powiedziec. Moge polecic dobrego lekarza, ktory je wykona www.urolog-gorecki.worclaw.pl

Gość gość
koniecznie w takim przypadku trzeba zglosic sie do urologa, nei ma wyjscia, bo to nie sa zarty, osobisie moge polecic Ci www.urolog-gorecki.wroclaw.pl