Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda345655

co to znaczy jak facet przerywa robienie loda :/

Polecane posty

Gość magda345655
cocaine child a dziewczyny robią za delikatnie tak ? wkładają ściskają ustami i to wszystko ? Mój był zawsze mi mówił że lubi na początku bardzo spokojnie i delikatnie dopiero po czasie bardzo intensywnie.

no tak spokojnie i delikatnie to ja ledwo czuje ze cos sie z nim dzieje. ogólnie sam fakt miły i przyjemny że masz go w buzi, na prawdę, ale od tego to ja nie dojdę ;)

Gość magda345655
to ten mój chyba taki sam jest i potrzebuje mocniejszej stymulacji ale z drugiej strony od samego pieszczenia mnie doszedł a ja go nawet tam nie dotknęłam. Przy robieniu loda mu opada a przy zwykłych pieszczotach dochodzi, nie ogarniam już tego :/

no ale tez moglo byc tak ze po 1 strzale juz mu bylo pod górkę, nie dramatyzuj tylko sprobuj jeszcze raz i ewentualnei wtedy ;)

hehe chyba trzeba otworzyć szkołę robienia gały czy chociaż jakieś kursy, już widzę ile kasy by sie natrzepało na tym byznesie :D

Gość magda345655
to załóż ja bym się pierwsza zapisala :P

Gość wziernik 1
ja bym mógł być obiektem, bo trudno mnie sfinalizować:P

jak bardzo chcesz to mozna jakieś korepetycje zorganizować :D tylko co na to Twoj facet? :P tp byłoby ciekawe badanie psychologiczne, czy byłby bardziej wkurwiony na fakt Twojego uczestnictwa w takim przedsiewzieciu, czy bardziej zadowolony z jego efektów :D "ale kochanie, zrobiłam to dla Ciebie!!.."

Gość magda345655
a mam gdzieś jego zdanie na ten temat :P chciałabym się raz a porządnie tego nauczyć :P

Gość wziernik 1
cocaine...badania byłyby interesujace ale założe sie,ze zadna nie chciałaby sie do cwiczeń przyznać, choć to ewidentnie wyjdzie...bo skąd nagle takie zmiany? po ćwiczeniach na bananach?:D

Gość juz tu byl taki temat
nawet facet niezle to rozpisal ;)

Gość magda345655
a ile ja się kiedyś naczytałam takich instrukcji i obejrzałam filmów, nic mi widocznie to nie dało, nie mam talentu albo umiejętności .

hehe jakby takie kursy wypaliły to była by chyba najbardziej bezczelna rzecz o jakiej słyszałem. dziewczyny płaciły by grubą kasę za to, za co ich kolezanki z agencji biorą nie mniej :P a jakby jeszcze owe profesjonalistki przychodziły się dokształcać to już by był szczyt wszystkiego :D

ale fakt, ze partner nie dal rady drugi raz szczytowac jeszcze zle o partnerki umiejetnosciach nie swiadczy. Jak ktos slusznie zauwazyl - mezczyzna nie jest maszynka z wiecznie uruchomiona funkcja "ON" ;) sa rozne temperamenty i rozne ...wydolnosci. Ot, zycie...

Gość ruda lisiczka
ja też bym się zapisała :D:D:D:D

Gość ruda lisiczka
ale tylko do ćwiczenia lodów nic więcej :D no i oczywiście wszystko z klasą i kulturą no i tajemnicą jakby tak było to mogłabym ćwiczyć kilka razy w tygodniu :D

eeeee, lepiej ze swoim chlopem cwiczyc, nie kazdy na to samo reaguje, nie kazda pieszczota, czy jej intensywnosc na drugim identycznie sie prawdzi.

* sprawdzi

Gość wziernik 1
wiec wirtualne zapisy juz mozna robic.Jest pomysodawca, zainteresowane i pan wielozakresowy:P czyli ja:) Potem proponuje drugi fakultet...kształcenie suki :D

Gość wziernik 1
dobra technika rozładuje 99,9% gości.Zarówno ręcznie jak i oralnie...skoro ci pka to może zrobić czyż nie?

Gość magda345655
jak juz to ja chce do cocaine child :P

oczywiście, pełen profesjonalizm oraz dyskrecja, wiadomo. a my tu tak gadu gadu ale jak mi jeszcze ułańska fantazja do łba uderzy to jeszcze to zrobie :D problematyczna była by tylko kwestia reklamy.. :P

Gość ruda lisiczka
no dwie już masz a jak są dwie to rozpowiemy koleżanką i będzie więcej :D

Gość wziernik 1
magda juz uzurpatorka,Nikt nie podał,że nie masz wyboru:P Chodzi o sprawy techniczne.Poza tym cocaine moze nie obrobic całego lachonarium:D Reklama najlepsza szeptana...Robienie loda nie od Grycana:D

Gość magda345655
wziernik 1 u ciebie to widzę że nie byłoby kulturalnie :P dlatego mi się nie podoba :P

Gość ruda lisiczka
Robienie loda nie od Grycana ahahahaha dobre :D

Gość wziernik 1
magda widzisz cos po kilku wpisach oprócz liter? Gratuluje psycholożko:D Jeśli taki jest target to miej sobie swoje zdanie.Byle było dla każdego coś innego i miłego

Gość magda345655
musielibyście zrobić kilka kursów ja sie zapiszę na "jak zrobić porządnego loda" :p jak być niegrzeczną to już umiem :P