Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie znajoma

Jaką diete stosujecie i ile chcecie schudnąć ? :)

Polecane posty

Gość nie nie nie znajoma

ja chce schudnąć ok. 5 do 7 kg. co mi polecacie, mam ok. 3 miesięce więc nie musi być to drastyczna dieta. chodzi mi o cos takiego że powoli do celu :) mam 172 cm i waże ok. 65 kg. I jakie polecacie ćwiczenia dla lenia, który nie ma roweru ? :) Pozdrawiam!!

Gość ja jestem na optymalnej
tzn na żywieniu optymalnym i planuję ok 5 kg , dieta ta jest bardziej dla zdrowia niż odchudzania ale jak ktoś lubi się ciut inaczej odżywiać to polecam

Gość nie nie nie znajoma
a na czym polega ta dieta ? w internecie cieżko znaleźć informacje.

Gość wpisz sobie żywienie optymalne
dr Kwaśniewski opracował , jest trochę kontrowersyjna bo trzeba ustalic sobie proporcje B:T:W Białka , Tłuszcze ,Węglowodany

Gość malabrunetka21
dziewczyny a jest jakas dieta na przytycie?

- 5 posilkow dziennie o stalych poraz - zdrowe posilki w malych porcjach - duzo warzyw - chude mieso - potrawy tylko gotowane, pieczone, grillowane, na parze - bez tluszczu - duuuzo wody czyli zdrowe zywienie - daje najlepsze efekty albo jesli lubisz to wystarczy biegac - bardzo szybko sie chudnie i modeluje super sylwetke

Gość Hmmm___
Ja jestem 6 dzień na diecie niełączenia - 2 kg :) Jeszcze planuję 10. biegam ,ćwiczę, chodzę na boks. Jem 4 posiłki dzienne. O w miare stałych porach i równych odstępach. Piję dużo wody :) Masuję skórę, robie kąpiele wyszczuplające i szukam motywacji do dalszych działań ;)

Ja jestem na 1000 kcal (kiedyś na niej schudłam 6kg/mc) teraz planuję 12kg. W ciągu 2 tygodni zrzuciłam 3 kg. Oprócz diety chodzę na pole dance, pump i biegam 3-4 x w tygodniu. Polecam!!

Gość AleksandraGG
Ja też swego czasu stosowałam dietę 1000 kalorii, a potem jakoś samoistnie zaczęłam się do niej stosować. Po prostu wiedziałam po jakie potrawy sięgnąć, żeby było dobrze:) Oczywiście wszelkie fast foody omijam szerokim łukiem. Żeby ciało dopasowywało się do spadającej wagi ćwiczę regularnie i oczyszczam organizm za pomocą http://bioelektroda.pl/. Efekty są takie, że zamierzałam schudnąć z 10 kg, a spadło ze mnie już ponad 14 w czasie 4 miesięcy. Myślę, że to całkiem przyzwoity wynik:)

Gość artekkk
Dobre mam doświadczenia jak na razie z Magdą Palińską. Ona mi ustala dietę już drugi miesiąc i widzę efekty. Już nie chodzi o tylko o to, że chudnę, ale ogóle samopoczucie się poprawiło. Mam więcej energii, lepiej śpię, widzę dużo innych plusów odkąd zacząłem inaczej jeść. Jednak w zdaniu – jesteś tym co jesz, jest mega dużo racji. Kontakt do pani Magdy jest na www.dor-diet.pl

Gość gość
Polecam firmę z wygodnadieta.pl jeśli chodzi o dietę. Super efekty, waga mi spada powoli ale stopniowo także bez jakiegoś uszczerbku dla organizmu. Ogólnie chodzi tutaj o to, że jem porcjowane posiłki w specjalnych pudełkach. Dostaję taki komplet rano i potem jem tylko to, mam 5 porcji na różne pory dnia i chudnę, delikatnie, zdrowo, naturalnie.

Gość Madzia

W Twoim przypadku dobrze sprawdzi się dieta pudełkowa, spokojnie zrzucisz 7 kg w 3 miesiące, bez żadnego wysiłku. Wystarczy, że będziesz jadła tylko to, co dostarczy Ci catering, bez żadnego podjadania 🙂 Ja tą dietę stosuję, średnio chudnę 1 kg na tydzień, jestem bardzo zadowolona, a zamawiam od wysmakowani.waw.pl