Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minanaaaanijd

imie dla chlopca i dziewczynki

Polecane posty

Gość minanaaaanijd

jeszcze nie wiem czy bd dziewczyna czy chłopiec.Natomiast wybralismy przykladowe imiona.. dla dziewczynki, Klaudia lub Nadia.. dla chłopca Marcel lub Szymon.. jakie sa wasze typy?:)

Gość jestem mamą Nadii i Marcela
wiec cóż mi powiedzieć ? to moje typy.;) Nadia ma 16 lat ,Marcel 7 .

"oklepanie " imienia Nadia zaczęło sie od 2010 roku ,z tego co pamietam w dzielnicy naszych domów -moja Nadia była jedyną przez 13 lat teraz na co drugim wózku widać rejestrację "NADIA" chyba jakaś moda, nowa.;) a Marcel był u nas ściągnięty z bajki . Teraz ,chyba wszyscy zaczęli je oglądać. ;)

Gość minanaaaanijd
ja jestem przekonana do Nadii i Marcela.. a mój maż woli Klaudie i Szymona.. nie chcemy zeby nasz dziecko czuło sie skrzywdzone miejac jakies beznadziejne imie..

Gość minanaaaanijd
ja od zawsze wiedziałam ze dam imie Nadia córce.. tylko maz marudzii. Klaudia bardziej mi sie podoba.,. myslałam zeby nadac Nadia Kaudia M...

Gość minanaaaanijd
błąd.. Klaudia dla meza, Nadia dla mnie :)

w latach ,kiedy moje dzieci przyszły na wiat, córka - bo Marcel był juz "akceptowany "przez środowisko cieżko było cokolwiek przetłumaczyc. Babcie załamywały ręce "NADIA ? BOŻE....TO JUŻ LEPIEJ NATALIA" Panie w sklepie zagadywały do 3 letniej Nadii "Jaka ładna dziewczynka,jak masz na imię ? Padało NADIA ,a one uśmiechały się i potakiwały Natalia,no śliczna dziewczynka ....chyba sądziły,że ma wadę wymowy. Potem przedszkole,szkoła -była jedyną Nadią,wiec dosć charakterystyczna.

Gość minanaaaanijd
u mnie teraz jest tak samo... w ojej okolicy niema zadnej dziewczynki co ma na imie Nadia.. natomiast Klaudii jest sporo..

syn mojej przyjaciółki ma na imię Szymon - 28 letni facet,porządny ,elegancki - chyba jednak coś jest w tym imieniu hahah

Gość minanaaaanijd
chyba masz racje.. w imieniu Szymon cos jest.. znam Szymona i tez jest facetem typu elegancik itp.. i jest baardzo fajny:)

tak , zazwyczaj imiona kojarzą nam się z osobami ,które znamy. Które gdzieś tam nam imponują.;) ale moze to i dobrze. . a w gruncie rzeczy fajny człowiek sprawia,ze kojarzy nam sie z imieniem -które przy nim brzmi dostojnie.;)

marcel ładnie ale nadia to teraz jakiś szał na to imię więc jak dla mnie zbyt popularne teraz i odpada!

Gość vgbhjv
Mi się podoba Nina, ładne i rzadkie imię.

Gość gość
Jeśli chodzi o Twoje typy to wybrałabym Natalia albo MarcelMoje typy:Damskie:WiktoriaOliwiaMarikaJuliaMajaNikolaAmeliaTosiaLauraLilianaMęskie:MaksymilianXavierKacperFilipDacjanWiktorMarcelAleksanderOliwierOktawian