Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafiorrrka

czy to dla was zdrada

Polecane posty

Gość kalafiorrrka

1. Całowanie 2. lód/mineta 3. spędzanie czasu z inną/innym (kiedy partner sam siedzi w domu) 4. przytulanie, pocieszanie, wysłuchiwanie zwierzeń, bycie na każde zawołanie, rozwiazywanie czyis problemów rodzinnych- słowem zaangażowanie w sprawy innej osoby 5. wydawanie wspólnych pieniędzy na inną/innego (w sensie np. jak chłopak będący w związku kupuje innej prezent na święta) proszę o odp. dzieki!!

Gość pytalska teodozjia
oj trzeba sie dzielić autorko:D

Gość asdh7e6
pewnie, że zdrada :O gardzę 🖐️

Gość marcinek444
Zdrada!

Gość kingsajska
takie dzielenie i wybieranie innej osoby niz partnera to uwazam za conajmniej nie wporzadku zachowanie, podchodzące pod zdrade.

Gość kalafiorrrka
a co powiecie na takie coś, gdy ktoś codziennie po 2-3 godz. wychodzi do kolegów?

Gość kalafiorrrka
czuje się zdradzana, tzn. zostałam zdradzona. Teraz rozkminiam sprawę na czynniki pierwsze- w sumie nie wiem po cholerę, ale staram sie zrozumieć gdzie tkwi przyczyna.

Gość jhjhjh
jesli loda mu robila prostytutka to nie jest zdrada , na pewno byl to seks bez milosci .

Nie warto być z kimś kto cię tak traktuje. I tak mu już nie zaufasz więc znajdz sobie kogoś, kto będzie ciebie wart. Jak odpuścisz to facet będzie czuł przyzwolenie na takie zachowanie, a ty bedziesz cierpiała.

Gość rozdeptana_biedronka89
sex oralny to SEX wiec zdrada

Gość kalafiorrrka
u mnie było niestety wszystko z wymienionych. Nigdy nie myślałam że mnie to spotka, za niego bym się poszatkowała a tu takie coś. Nadal mieszkamy razem a ja się męczę coraz bardziej.

Gość niestety mam racje
o ile 4, 5 można podciągnąć pod przyjaźń, 3, jeśli występuje sporadycznie również, ale jeśli do tego wszystkiego wystąpił punkt 1 oraz 2, tzn. że jesteś całkiem z boku, a oni tworzą ze sobą związek, niestety Ciebie nieuwzględniono, rzuć i olej

Gość kalafiorrrka
:,( aaaaaaaaaaaaa niestety moja głupota mi nie pozwala olać i zostawić

Zgadzam się- 3,4,5 jeśli niezbyt częste i w rozsądnych dawkach jeszcze można przeboleć. 1,2- to już strefa zakazana, zwykła zdrada. A czemu go w d... nie kopniesz?! Mało jeszcze dał powodów?

Gość kalafiorrrka
bylismy razem 8 lat, mieszkam w jego domu, na którego wydawałam tez swoje pieniądze przez 8 lat, mieszkam w mieście gdzie nie mam rodziny, więc musiałabym coś wynając, a mamy wspólne długi.

Gość niestety mam racje
Jak nie pozwala Ci go rzucić? Kto i co? Gdyby to byl zwykły jednorazowy seks przypadkowy, można może jeszcze jakoś wybaczyć. Ale to dużo głębsza zdrada. Między nimi jest więź, tworzą związek. Dziewczyno ogarnij się

Gość kalafiorrrka
ale on mówi, że nie chce z nią być i nigdy nie chcciał a zrobił to co zrobił, bo ja mu tego nie dawałam.

Gość niestety mam racje
czego u nie dawalas? loda mu nie robilas? i to jest wytlumaczenie?

Gość kalafiorrrka
nie rozumiałam go byłam zimna, obojętna nie widział, że mi zależy chciał pogadać, ale widział, że ja nie chcę nie inicjowałam sexu on woli ostro a ja nie ona była miła nie dołowała go i to i wiele innych rzeczy mi wykrzyczał po wykryciu i jeszcze skubany do ostatniej chwili się wypierał!