Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz po wszystkim

w wieku 40 lat będe miala

Polecane posty

Gość juz po wszystkim

20 letnie dziecko fajnie?:P

Gość juz po wszystkim
obojętnie mi;) babcia to nie mama:)

Gość juz po wszystkim
super :) jednak wczesne macierzyństwo jest boskie

ja też bee miała 4 jak moja córka będzie miała 20:) .Nie wyobrażam sobie mieć dziecko w wieku 30 lat albo i poźniej.Fajnie byc młodą mamą :) ja ogólnie wyglądam mlodo i większośc mysli ,że to moja siostra:D

Gość erttryi
i z czego sie cieszysz? ruchac sie zaczelas zapewne majac 16 lat:O

Gość wrednamalpaa26
ja będę miała 38

Gość to teraz jennifer
może się zająć wreszcie dbaniem o siebie, zlikwidowaniem tej końskiej twarzy no i nogami, które w jej mniemaniu są fajne:O

Gość wrednamalpaa26
ja nigdy nie żałowałam że szybko zostalam mamą, a że nie mogłam sie bawić jak byłam młoda e tam teraz też jestem młoda (mam 27 lat i zaczęłam się bawić) więc nic nie straciłam

Gość hgftryuh
no ale te mlode lata nie wroce, co z tego ze teraz bedziesz stara wolna baba:)

Gość mireczkowataa
a ja w wieku 40lat będę córkę do podstawowki zaprowadzać :) I już się cieszę:) Niech żyje macierzyństwo po 30-tce:):)

Gość wrednamalpaa26
przecież pisałam że nie czuję się staro i nie jestem sama

Gość kazdy na swój sposób
ja szalałam w młodosci ,wycieczki ,fajna praca i inne szaleństwa a dziecko urodziłam w wieku 35 lat i ...poczułam sie jak 20 latka ! :) Wszystko dla ludzi :)

współczuję...w wieku 40 lat... człowiek już powinien sobie odpoczywać ..najlepszy wiek na wszystko człowiek jest mądrzejszy i potrafi korzystać ze wszystkiego z głową na karku:)

Gość mireczkowataa
"powinien" to pojęcie względne :) Ale, zeby to pojąć trzeba trochę przeżyć:):)

ale dosrywacie, jedne drugim. moja ciotka urodziła jedno dziecko jak miała 19 lat, teraz jest po 40stce i urodziła kolejne i co, bez różnicy, 20 lat jest inne życie i potem też jest inne...a co po 30stce się już umiera czy jak? To teraz gówniary tak myślicie, ja np zamierzam w wieku 40 lat czuć się bardzo młodo i nie chciałabym mieć wtedy 20letniego syna czy córki

Gość hjvfhjhvgjvghj
widocznie one chcą razem z córciami imprezować. Dzieci odchowane to i męża już trudniej utrzymać.

Gość i jedno i drugie
Macierzyństwo w jednym i drugim wieku ma swoje plusy i minusy. Jestem dzieckiem starych rodziców i nigdy nie byłam z tego zadowolona,trzymali mnie pod kloszem,ciągle zakazy i nakazy,wydawało im się ,ze są idealnymi rodzicami,do dzisiaj otrząsam się z tego pieknego dziecństwa:(.Koleżanki miały młode mamy i ojców,duzo swobody,spotykały się,odwiedzały,razem bawiły na podwórku,ja nie mogłam,to rodzice wybierali ,żadne towarzystwo nie było dla mnie odpowiednie,zaczęłam normalnie żyć dopiero jak wyszłam za mąż.Minęło wiele lat i do dzisiaj uważam,ze to był najgorszy okres w moim życiu i wcale nie chciałabym być młodsza.

Gość takie tam duperele nic więcej
a ja mam dopiero 13 letnie dziecko i dzięki temu czuje się bardzo młodo :) moja koleżanka natomiast ma 22 letnią córkę i udaje jej siostrę, tragedia jak się równo ubierają :(