Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fe;lfm[pe

na uspokojnie dla skrajnego nerwusa-co?

Polecane posty

Gość fe;lfm[pe

:/

Gość psychiatra...
To zalezy co to znaczy "skajny nerwós"...to raczej nie charakter, tylko zaburzenie.

Gość fe;lfm[pe
ze z powodu pójścia do pracy codziennie boli mnie brzuch przed przed pojechaniem na uczelnie wizyta u lekarza itp

Gość Itak
odeparowanie od siebie,bo inaczej tobie nerwy zszarga :P

to chyba jakas nerwica albo zaburzenia psychiczne - lepiej idz do psychologa bo na dluzsza mete na lekach nie dasz rady (przynajmniej Twoja watroba)

Gość psychiatra...
No zależy o kogo chodzi? O ciebie? Psycholog/psychiatra nic innego nie pomoże, najwyżej doraźnie, ale nie na stałe...

Gość Itak
aaaaa to ty się tak denerwujesz? Może spróbuj jakichś technik relaksacyjnych?Myslenie więcej o innych a mniej o sobie też pomaga ;)Jak się skupisz na innych,to nie masz czasu mysleć jak jesteś odbierana,a poza tym-robienie tego,czego się boisz,rutyna rodzi pewność siebie :)Powodzenia!

Gość locitan
Mam bardzo podobnie, nie mogę zasnąc wieczorem bo się denerwuje pracą, rano mam biegunki, boli mnie brzuch, ciśnie w gardle. Do dupy z takim życiem. :O

Gość Itak
to może spróbujcie Technik Emocjonalnej Wolności (EFT)poczytajcie,to nie boli i nie ma skutków ubocznych ;),a może warto http://www.eft.net.pl/?page=25 Jest tam też darmowy e-book Joanny Chełmickiej,który warto przeczytać.