Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Kobieta moich marzeń (wygląd)

Polecane posty

Chyba nigdy prawdziwego mężczyzny nie widziałeś.

smieszny student teraz w nowej roli :) palajacy wielka miloscia do olenki, ogladajacy mecze pilki noznej, potencjalny samobojca o wygladzie prawdziwego mezczyzny poszukujacy kobiety swoich marzen. bardzo interesujacy typ. chyba przylacze sie do fanklubu i dzieki temu na wlasne oczy zobacze ten kolejny cud swiata dotychczas nie rejestrowany w annalach. o ile oczywiscie smieszny student zechce sie ujawnic.

tym bardziej chcialabym zaspokoic swoja ciekawosc:) taki typ zdarza sie raz na milion, tym bardziej, ze nie grozi mu juz popelnienie samobojstwa

nie obawiaj sie o mnie. nie ma takich rzeczy, ktore moglyby wywrocic moje zycie do gory nogami. rozmowy ze smiesznym, sa po prostu smieszne. chyba, ze jest cos o czym nie wiem a powinnam?? chociaz zadnych przewrotow nie przewiduje. czas rewolucji juz dawno minal.

lubie krwawe wilczyce. ta rozmowa ma jeden zasadniczy plus i jest lepsza niz mecz pilki noznej. widze zdecydowana przewage wilczycy nad smiesznym. brawo

Gość johny brawo
student ile masz wzrostu?

Śmieszny, rozumiem, że każdy mierzy ludzi swoją miarą, ale ja już 2 razy Ci coś obiecywałam i za każdym razem dotrzymałam słowa, więc możesz napisać o mnie co tylko zechcesz, lecz skoro zdjęcie nie wypłynęło ani za pierwszym razem to nie wypłynie też i za drugim. A dla Ciebie mogę być i brzydka, mało mnie to obchodzi. Frida, jak pisałam w tym topiku kojarzę Śmiesznego sprzed jego metamorfozy, ciągle mam wrażenie, że to jeden wielki żart i naigrywanie się z innych. Albo po prostu zamknięte w sobie i zakompleksione osoby wcale nie ukrywają pod spodem swych lepszych cech charakteru.

Miałam lepsze zdanie o Tobie. Ale teraz widzę, że bez kompleksów została Ci pustka. Zresztą, nie wiem jak bardzo serio piszesz, ale tak czy owak poziom marny.

Poziom marny był, jest i będzie. Dla studencika nie ma już szansy.

Gość hymhymymym
Jak dla mnie to idealną dziewczynę ma siogun w avatarze nie wiem jak twarz ale z postury, kształtów i ogólnie z ciała bym nic nie zmieniał.

Gość rozjarany
Moja żona :) rewelacyjna w łóżku, ostra, bezpruderyjna, spragniona eksperymentów; wspaniała przyjaciółka, świetna mama :D Po co marzyć o czymś, co jest blisko :D

wilczyca, nie znam studencika sprzed metamorfozy. to co teraz czytam jest wystarczajace. facet jest JEDNYM WIELKIM KOMPLEKSEM. wszystkie jego tematy, maja jeden podtekst. dla osob myslacych nie stanowi to absolutnie zadnej tajemnicy. proponuje zalozyc fanklub studencika i wejsc do tej zabawy. moze nauczy sie biedaczek czegos, czego na studiach nie przerabial:)

wilczyca, nie znam studencika sprzed metamorfozy. to co teraz czytam jest wystarczajace. facet jest JEDNYM WIELKIM KOMPLEKSEM. wszystkie jego tematy, maja jeden podtekst. dla osob myslacych nie stanowi to absolutnie zadnej tajemnicy. proponuje zalozyc fanklub studencika i wejsc do tej zabawy. moze nauczy sie biedaczek czegos, czego na studiach nie przerabial:)

Gość heheheeheheheh
"duże niebieskie bądź ciemne oczy" ? HE