Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olamaooo

Dostałam dziś 2 oferty pracy. Nie wiem czy śmiać się czy płakać...

Polecane posty

Gość olamaooo

Złożyłam jakieś 100 podań o pracę, dziś zadzwoniono do mnie z 2 miejsc i zaproponowano mi: 1 wolontariat tzn darmowe wykonywanie obowiązków prowadzenia biura przez pół roku od 8 do 16, a oni w zamian wystawią mi zaświadczenie,że nabyłam u nich doświadczenie ( choć doświadczenia w prowadzeniu biura mam sporo) 2 prace za darmo przez 3 miesiące od 7 do 17, przy czym jak się sprawdzę mogą mnie zatrudnić na zlecenie, ale tego nie gwarantują, również praca biurowa. I jak tu zarobić na życie????

Gość osz przegapilam ciag dalszy
smiech na sali

Gość olamaooo
dokładnie śmiech na sali :(

Gość Karrinaaaa
ja mam 6 letni staz pracy, pracuje po 11 godzin i zarabiam 1500 zl:(

Gość juicy łiła
haha dalej głosujcie na Donka, bedzie lepiej :D

Gość olamaooo
ja mam 3 letni staż pracy na umowę plus rok stażu z urzędu pracy, więc w sumie 4 lata, a nie mogę znaleźć pracy nawet za 1000 zł

masakra :O czy ich pojebaŁO????? kto kto zezwala na takie coś... frajerów szukają. i te staże też nie wiem po co są, bo dostaje się grosze za najcięższą harówę (wiadomo:przynieś, podaj, pozamiataj, czyli rzeczy które już umiesz - więc i tak niczego nowego się nie nauczysz), a pracodawca zgarnia kasę za darmowego służącego :O rozwalają mnie oferty staży, gdzie wymagane jest DOŚWIADCZENIE ha ha, no to skoro mam doświadczenie, to po co staż, który ma uczyć? echh :O

Gość bulbulbul
Podaj namiary na to drugie. Ja mam z kolei problem ze znalezieniem pracy z powodu absolutnego braku doświadczenia.. to chore. Jak mam zdobyć doświadczenie jeśli nikt mi na to nie daje szansy

Gość Jak nie wiesz co masz robic
Jest wyjscie - agencja towarzyska.

Gość olamaooo
się nie dziwie że tyle ludzi emigruje i nie chce wracać, miała być druga Irlandia a jest gorzej niż w krajach trzeciego świata. Jak w takim kraju zakładać rodzinę, mieć dzieci, jak w ogóle żyć? a gdzie tu pracować do 67 r.ż jak w wieku 20/25 lat pracy nie można znaleźć????????

Gość kb000000
ahahaha niezle

Gość ghuy
wes ta druga prace ...skoro i tak niemasz pracy to wykorzystaj to co masz w tej 2 masz okazje niegwarantowana, ae papier ci wystawia